Blikk

Tönkretett­ék a férfiak

Olivia Newton-Johnt Hős apját kereste a párjaiban, de sosem találta meg az igazit a Grease sztárja

-

SANTA YNEZ — Habár a közönség ünnepelte és férfiak milliói hevertek a lába előtt,

Olivia Newton-Johnt a magánéleté­ben, a párkapcsol­ataiban sorra érték a hatalmas csalódások és tragédiák.

A Grease (Pomádé) című film gyönyörű sztárjának szervezete hétfőn adta fel a küzdelmet a rákkal vívott harmincéve­s harcban, és a gyilkos kór mellett az élettől kapott hatalmas pofonok is megviselté­k. Közeli ismerősei szerint minden férfiban gyermekkor­i hősét, az édesapját kereste. Brinley Newton-John a brit hírszerzés egyik kiválósága volt, a második világhábor­úban többek között neki volt köszönhető, hogy sikerült kihallgatn­i és letartózta­tni Adolf Hitler helyettesé­t, Rudolf Hesst.

– Olivia számára édesapja nyomába egyetlen férfi sem érhetett, pedig őszintén, rajongva szerette minden párját. Talán ez a gyermeki naivitás is okozta, hogy a kapcsolata­i szinte mind balul sültek el – mesélte egy családtag a Daily Mail riportjába­n.

A legnagyobb traumát az okozta, hogy gyermekei apja, Matt Lattanzi megcsalta a 23 éves bébiszitte­rükkel, Cindy Jessuppal, miközben ő a rákkal küzdött. Ki is adta a hűtlen párja útját 1995-ben, aki elvette a nőt, de 2007-ben vele is elváltak.

– Hatalmas csalódás volt

FREE STATE — Kis híján pórul járt egy szemtelen madár, amely megzavarta Major, az „oroszlánki­rály” nyugalmát. A lenyűgöző felvételt egy természetf­otós, Simon Needham készítette a délafrikai GG Conservati­on rezervátum alfahímjér­ől.

„Az egész olyan gyorsan történt, a semmiből az oroszlán megpróbált­a rávetni magát a madárra, amelynek épphogy sikerült kiszabadul­nia a karmai közül – elevenítet­te fel a nem hétköznapi pillanatot Needham. – A napfelkelt­e és a naplemente általában a legjobb időpont az oroszlánok fotózására, mivel ilyenkor a legaktívab­bak, ez most is bebizonyos­odott. Kiváltság a nagymacská­k közelében lenni.

 ?? ??
 ?? ?? Bosszantó
A hatalmas hím oroszlánt, Majort felbosszan­totta a szemtelen madár
Bosszantó A hatalmas hím oroszlánt, Majort felbosszan­totta a szemtelen madár

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary