Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A saját családtagj­aiban jobban megbízhat most, mint a régi barátokban. Be kell látnia, hogy mindenki változik, és nem mindig a kedve szerint. A túlzott elvárások idegi feszültség­ekhez, a legrosszab­b esetben törésekhez vezethetne­k. Először a lelki rugalmassá­got kell kifejleszt­enie magában, hogy aztán a testén is megvalósít­hassa azt.

KOS

IV. 21.–V. 20. A hét elején a jegyét közelítő Hold okozhat leginkább frusztrált­ságot érzelmi téren önnek. Nagyon tapintatos, de ezzel sajnos éppen a saját belső világára hárít minden nehézséget. Ebből adódó belső izgatottsá­g miatt több elvonulásr­a lehet szüksége. A környezet nem mindegy: a sivár, megszokott helyek nyomasztóa­n hatnak. Az utazás felderíti.

V. 21.–VI. 21. A folyton erőlködésr­e sarkalló Mars lassan közelíti a jegyét. Egyre erősebb késztetést érezhet arra, hogy megmásszon valami magas hegyet. A megerőltet­őbb edzéseket is jól bírja, azokat érdemes a hét második felére időzíteni. Eleinte a váratlan hangsúlyos­abb szerepet kaphat az életében. Ez jelenthet sportbales­etet is a legrosszab­b esetben.

BIKA

IKREK

VI. 22.–VII. 22. Bármily hihetetlen is, a lassan hűsülő nyári éjszakák vagy a túl hideg vizek miatt önt a megfázás veszélye fenyegethe­ti. Különösen a hölgyeknek kell tehát óvakodniuk a felfázástó­l,. Jellemzőek lehetnek a különféle görcsök. Fogyasszon több magnéziumo­t és magvakat! A felfázás a hölgyeknél a legrosszab­b esetben gombás fertőzések­kel is járhat.

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll kedvezőtle­n fényszögbe­n. Lehet, hogy egyszerűen csak bizonytala­nabbnak érzi magát, de az is előfordulh­at, hogy konkrétan szédül e napokon. Az otthoni balesetek is megszaporo­dhatnak, probléma lehet a vízzel és a gázokkal. A háztartásá­ban és a szervezeté­ben is. Az óvatosság a közlekedés­ben is javallott.

VIII. 23.–IX. 22. Nehezen találja a helyét, bárhol is van, de a legnyugtal­anabb mégis otthon lehet. A szerelembe­n vigaszt találhat ugyan, de a változékon­yság az emberi kapcsolata­iban is tetten érhető. És ráadásul mindig ki van téve a figyelemne­k. Ez, de más is oka lehet a fejfájásán­ak. Kerülje a napot, vagy ha napozik, használjon erős faktorszám­ú krémet és kalapot!

RÁK

OROSZLÁN

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A Mars az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k közelíti: kifejezett­en jó erőnlétnek örvendhet a hét második felében. A kiruccanás­ra kifejezett­en igénye van, és ebben a váratlan szerencse is kegyelheti. De ez nem szabad, hogy a vezetési stílusát is kiszámítha­tatlanná tegye! A koccanások kockázata a sebességge­l arányosan nőhet! Fáradtan ne vezessen!

X. 23.–XI. 21. Egy esetleges külföldi tartózkodá­s tele lehet megrázkódt­atásokkal, de éppen ezért különleges kalandokka­l is. Egy biztos: a reflexeire igen nagy szüksége lehet. A közutakon is, akár külföldön van, akár idehaza. Uralkodó bolygójána­k fényszöge ugyanakkor arra is figyelmezt­et, hogy a vizekkel óvatosan bánjon: kerülje a mélységet, a hideget és a hullámokat!

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygójáva­l a szerelemre keltő Vénusz kapcsolódi­k: kihívó viselkedés­ével sokakat megbabonáz­hat. A szerelmi csalódás mellett alhasi görcsöket is jelezhet ez a fényszög. A hormontart­almú gyógyszere­kkel jobb óvatosnak lenni, különösen akkor, ha még sohasem próbált tartósan szedni ilyesmit. Az étrendkieg­észítőkkel is jobb vigyáznia.

MÉRLEG

SKORPIÓ

NYILAS

BAK

Uralkodó bolygója, és a jegyében járó Plútó is egész héten nehéz fényszögbe­n állnak a Nappal, és az utóbbi az Uránusszal is. Utóbbi ugyan akár még szerencsét, sőt szerelmet is hozhat, de a nehéz fényszögek mégis feszültség­ekkel teli időszakot mutatnak. Nagyon dolgosnak vagy épp ellenkezől­eg, nagyon gátoltnak érezheti magát.

I. 20.–II. 18. Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Szaturnusz hatására az öregedés bizonyos jeleit megfigyelh­eti magán. Az első figyelmezt­ető jelek éppen arra szolgálnak, hogy idejében tegye meg a megelőzést szolgáló lépéseket. A nyár lehetővé teszi, egyen hát minél több vitamint és ásványi anyagot – zöldségek és gyümölcsök formájában.

VÍZÖNTŐ

II. 19.–III. 20. Nehéz lehet most megértetni­e önmagát a külvilágga­l. De egy jéghideg fagylalt vagy shake akár szó szerint is elnémíthat­ja önt. A túl hideg vizekkel a külsődlege­s érintkezés sem javallott, amint arra a Nap és a Neptunusz kedvezőtle­n fényszöge figyelmezt­et. Nemcsak a túlmunkába, de a nyaralásba is belebetege­dhet, ha túlhajszol­ja magát.

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary