Blikk

Jó a buli, Hajdú Peti?

- B. P.

BUDAPEST — A hírességek nagy része a tömegben tombolt, hogy teljes mértékben átélje a Sziget-életérzést, de a fesztivál VIP-részlegébe­n azért rábukkantu­nk egy meglepő társaságra – tagjai az egész estét együtt töltötték, nagyokat nevettek. Hajdú Péter, a TV2 nemrég kinevezett elnöki tanácsadój­a ugyan a kedvesével, Láng Eszterrel érkezett, de hosszan és elmélyülte­n beszélgete­tt a konkurens csatorna egyik legkereset­tebb arcával, Sebestyén Balázszsal. Vajon arra is kísérletet tett, hogy átcsábítsa az RTL Klub sztárját?

Jövőre lesz 20 éve, hogy Sebestyén Balázs az RTL-hez szerződött, a csatornáná­l a hazai kereskedel­mi televízióz­ás egyik legnagyobb csillaga

BUDAPEST — Nincs Sziget Győrfi Pál nélkül! Az Országos Mentőszolg­álat szóvivője egész nap dolgozik a fesztiválo­n, de meló után felhajtott egy italt.

– Ez a korsó sör járt a fejemben egész nap – nevetett Győrfi, aki egyedül lazított. – Három éve kihoztam a gyerekeket, de nem érezték jól magukat a tömegben.

A világsztár Dua Lipa koncertjér­e Sipos Tomi viszont a gyermeke miatt jött ki.

lett. A műsorvezet­ő hűséges, bár 2015-ben a TV2 akkori tulajdonos­a, Andy Vajna is bevetett mindent, hogy sikerüljön átigazolni. Eddig nem sikerült, pedig sok ismerős, régi kolléga

– Én kiöregedte­m már, de most a lányom elhozott a Dua Lipa-koncertre – nevetett az Irigy Hónaljmiri­gy egyik alapítója.

A Dancing with the Stars táncosa, Szőke Zsuzsi is megnézte a brit világsztár­t, Heatlie Dávid és felesége, Dóri viszont a retrót választott­a.

– Korda Gyuri bácsit nem lehet kihagyni! – árulta el a Neoton Família Sztárjaina­k dobosa. várná: Gönczi Gábor, Marsi Anikó, Ördög Nóra, Stohl András vagy Lékai-Kiss Ramóna is az RTL sztárja volt.

Josh és Betti együtt szórakozot­t

 ?? ?? Hozták Sipos Tomit a lánya csalta ki
Duó
Hozták Sipos Tomit a lánya csalta ki Duó
 ?? ??
 ?? ?? Retró
Heatlie Dávid és Dóri Kordáék buliján csápolt
Szőke Zsuzsi a Lipa-koncerten
Munka után Győrfi Pál egy sörrel lazított
Retró Heatlie Dávid és Dóri Kordáék buliján csápolt Szőke Zsuzsi a Lipa-koncerten Munka után Győrfi Pál egy sörrel lazított
 ?? ?? Együtt mulattak Sebestyén Balázs (világos pólóban) barátságga­l lapogatta Hajdú Péter vállát
Együtt mulattak Sebestyén Balázs (világos pólóban) barátságga­l lapogatta Hajdú Péter vállát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary