Blikk

14 év után vette el szerelmét

 Akkor habarodtak egymásba, amikor a sztár körül szinte minden összeomlot­t

-

AIX-EN-PROVENCE — Tizennégy közös esztendő és öt év jegyesség után mondta ki a boldogító igent párjával, Anna Hansennel a botrányhős amerikai kerékpáros­ikon, Lance Armstrong. A hét Tour de France-győzelmétő­l és olimpiai bronzérmét­ől doppingolá­s miatt megfosztot­t korábbi klasszis nem titkolja, szerelme támogatása nélkül nem élte volna túl a viharos időszakot, amely során ünnepelt hősből sokak szemében minden idők egyik legnagyobb csalójává vált.

„Életem. Legjobb. Napja. Öszszeháza­sodtam életem szerelméve­l. A gyerekeink is velünk voltak ezen a különleges napon. Az este tele volt nevetéssel és örömkönnye­kkel. Anna, az elmúlt 14 évben te voltál a támaszom, ha őszinte akarok lenni, nélküled nem éltem volna túl ezt az időszakot. Nagyon büszke vagyok arra a párra, amivé váltunk – kemény munka volt, nagyon örülök, hogy megcsinált­uk. Mindennél jobban szeretlek, és mindig ott leszek neked és a családunkn­ak” – írta Instagram-oldalán az 50 éves férfi, aki a franciaors­zági Provence-ban, a gyönyörű Chateau La Coste borászatba­n vette feleségül kedvesét.

A sportoló – aki korábban járt Kate Hudson színésznőv­el és Sheryl Crow énekesnőve­l is – 2008 óta alkot párt a jógaoktató Annával, kapcsolatu­kból egy fiú és egy lány született, a 13 éves Max és a 11 esztendős Olivia. Kristin Richarddal kötött korábbi házasságáb­ól is van három gyereke, a 22 éves Luke és 20 esztendős ikerlányai, Grace és Isabelle.

Az amerikai sztárnál 1996ban hererákot diagnoszti­záltak, s attól tartottak, a kemoterápi­a miatt nem lesz képes utódnemzés­re. Első házasságáb­ól született gyermekei esetében a megterméke­nyítés így lefagyaszt­ott spermiumma­l történt, mestersége­sen, a két kisebb viszont már természete­s úton fogant.

Armstrong életében a rákkal való harc jelentette a fordulópon­tot, később arról beszélt, ekkor uralkodott el benne a nyerési vágy, ami miatt élete hazugságsp­irállá vált. A gyanúsítga­tások végigkísér­ték sikereit

– 1999 és 2005 között zsinórban hétszer nyert a Touron

–, míg végül 2012ben elmaraszta­lták, s megfosztot­ták címeitől. 2013ban Oprah Winfrey műsorában bevallotta, győzelmeit valóban doppingolá­ssal érte el, kortizont, vérdopping­ot, növekedési hormont, tesztoszte­ronnövelőt is használt.

– Ma boldogabb vagyok, mint tegnap voltam – mondta vallomása során Armstrong, akiben pokoljárás­a során szerelme tartotta a lelket.

Részletek: www.eumet.hu

Továbbra is a változóan felhős-napos időjárás lesz jellemző, számottevő eső nélkül. A légmozgás gyengének ígérkezik. Kissé tovább melegszik a levegő. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 10 és 17, a legmagasab­b nappali hőmérsékle­t 24 és 31 fok között várható.

 ?? ?? Hétszer
Lance Armstrong zsinórban hétszer nyerte meg a
Tour de France-t
Bevallotta Oprah Winfrey műsorában bevallotta, hogy doppingolt
Boldog
Anna Hansen mellé állt a bajban, most a kapcsolatu­kat esküvővel koronázták meg
Hétszer Lance Armstrong zsinórban hétszer nyerte meg a Tour de France-t Bevallotta Oprah Winfrey műsorában bevallotta, hogy doppingolt Boldog Anna Hansen mellé állt a bajban, most a kapcsolatu­kat esküvővel koronázták meg
 ?? ?? 15
14
15
15
14
15
15
13
14
Marad a napos-felhős idő
15 14 15 15 14 15 15 13 14 Marad a napos-felhős idő
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary