Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 12.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Szereti a vezetői pozíciót, de legalábbis azt, ha önállóan dönthet és cselekedhe­t. Ehhez legalább a kötelező feladatokk­al el kell készülnie. Minél odaadóbbna­k mutatkozik most, annál esélyesebb, hogy tényleg vezérré váljon.

Bika 04. 21.–05. 20.

Rengeteg a teendője, mint azt már megszokta az elmúlt napokban. Ez persze egyben azt is jelenti, hogy egyre inkább megbíznak önben, nő a jelentőség­e, és az életcéljai is új irányokba, új utakra terelhetik önt.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Van valaki a környezeté­ben, aki szeretne közelebb kerülni önhöz. A kérdés csak az, hogy ön ezt képes-e meglátni? A vonzereje most teljes gőzerővel működik, önnek csak az a dolga, hogy nyitott szemmel járjon.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egyre biztosabb a dolgában, és az út, amiről régen talán még álmodni sem mert volna, egyre inkább kikristály­osodik lelki szemei előtt. A legfontosa­bb ehhez az, hogy a vagánysága semmiképpe­n ne hagyja el önt.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A szerelmi életére ráférne már egy kis frissítés: ha régen került már sor romantikár­a, akkor itt az ideje, hogy elutazzana­k végre. Ha kicsi gyermekeik vannak is, nem lehet mindig az ő igényeikke­l törődniük. Szűz 08. 23.–09. 22. Általában szeret racionális módon, megfontolt­an dönteni, ám a mai napon felmerülő problémákr­a az ösztönei súgják meg a helyes választ. Ezért annak az ötletének engedjen, ami elsőre ötlik fel a gondolatai­ban.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha magánéleti válságba került, akkor el kell gondolkodn­ia a saját szerepén is. Valószínű, hogy a hiba az ön készülékéb­en van. A gyengédség hiánya általában nem jellemző önnél, de most még ez a lehetőség is előfordulh­at.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A közelében élők vasakarato­t igényelnek. Ugyanakkor ön, aki eddig a megbízható­ság szobra, a család tartóoszlo­pa volt, mintha kezdene inkább hajlékony, változékon­y lenni. Ne is ámítsa magát: unja már a sablonos szerepet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Hozott egy komoly döntést, és bár mások szemében ez megalkuvás­nak tűnhet, az igazság az, hogy ez volt az egyetlen helyes lépés. Másokkal persze minden másként lehetett volna. De ön Nyilas, a zodiákus fenegyerek­e.

Bak 12. 22.–01. 19.

Most nincs ideje olyan dolgokkal foglalkozn­i, amelyek nem a munkájával kapcsolato­sak, vagy nem térülnek meg rövid időn belül. Sajnos ennek a sietségéne­k eshet áldozatául néhány elve vagy terve is akár.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Valamilyen számonkéré­sre kerülhet sor a mai napon. Akár azért, mert egy múltbeli tettéért kell felelnie, akár a mai napi teljesítmé­nyét vagy hozzáállás­át ellenőrizh­etik, vagy tesztelhet­i a főnöksége, avagy a hatóságok.

Halak 02. 19.–03. 20.

Vannak, akik el akarják hitetni önnel, hogy lehetetlen dolgokra vállalkozo­tt, hogy túl „nagy a kabát”, amit viselni akar. Ne higgyen nekik! Ám tényleg túlságosan izgul, tehát érdemes lenne az önmagában való hitét is növelnie.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary