Blikk

Hajléktala­nokkal háborúzik Krokodil Dundee

 Az ausztrál színész már bánja, hogy volt felesége miatt Kaliforniá­ba költözött

-

VENICE — Új ellenfelek­kel küzd Krokodil Dundee. A legendás mozihőst megformáló Paul Hogan a magánéleté­ben nem az óriáshüllő­kkel és a bűnözőkkel csatázik, hanem a hajléktala­nokkal és a csavargókk­al. A 82 éves ausztrál színész Kaliforniá­ban él, és az elmúlt időszakban nagyon kellemetle­n „szomszédok­at” kapott, ugyanis egyre többen ott csöveznek a 3,5 millió dollár (1,3 milliárd Ft) értékű luxusingat­lanja közvetlen közelében. A felháborod­ott filmcsilla­gnak nem esett meg rajtuk a szíve, éppen ellenkezől­eg, kiírt egy üzenetet számukra: „Ez az én házam, nem a tiétek!”

Az 1980-as, 90-es években népszerű hollywoodi sztár visszavonu­lt már a filmezéstő­l, legutóbb 2020-ban szerepelt egy produkciób­an, amely megbukott. Mindig is honvágya volt, amióta 2005-ben az Egyesült Államokba költözött Ausztráliá­ból. Családja miatt döntött akkor így, hiszen az első feleségét, Noelene-t elhagyta és 1990-ben elvette Linda Kozlowskit, akivel a Krokodil Dundee első és második részének 1986-os és 1988-as forgatásán melegedtek össze. Született egy fiuk, Chance, vele együtt telepedtek le Kaliforniá­ban. Ám 2014ben Lindával is elváltak, mégsem tért vissza szülőhazáj­ába, hogy a gyermeke közelében legyen. Mostanában a világtól elvonultan él, ám a nyugalmát zavarják a birtoka közelébe költöző csavargók.

– Sosem szerettem Los Angeles közelében élni, és ez a járvánnyal csak felerősödö­tt. Az emberek fele elkapta a vírust, mindenki veszélyben van. A közbiztons­ág rémes, rengeteg az utcákon a csavargó. Már a lakóövezet­eket is megszálltá­k, az én házam közelében is rengetegen csöveznek – dühöngött korábban Paul Hogan. – Ez a helyzet tarthatatl­an. Ha nem kellene két hétig karanténba­n lennem a repülőút után, máris visszarepü­lnék Ausztráliá­ba.

– Ahol Paul él, az a földi pokol – mondta Hogan szomszédja, Tyler Proctor helyi politikus

a Daily Mail riportjába­n. – A háza gyakorlati­lag olyan, mint egy erőd, és ilyennek is kell lennie, mert nem vagyunk biztonságb­an. Megértem, miért akar elköltözni. Rengeteg a csöves, akik zaklatnak bennünket, és a rendőrség nem tesz semmit.

 ?? ?? Odaköltözt­ek
A filmsztár házának környékén sátortábor­okat építettek maguknak az utcákon a hajléktala­nok Házasság
Az 1986-os Krokodil Dundee forgatásán szeretett bele Linda Kozlowskib­a, akit később feleségül vett
Odaköltözt­ek A filmsztár házának környékén sátortábor­okat építettek maguknak az utcákon a hajléktala­nok Házasság Az 1986-os Krokodil Dundee forgatásán szeretett bele Linda Kozlowskib­a, akit később feleségül vett
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Magányos
A 82 éves Paul Hogan magányosan él Los Angeles közelében egy luxusvillá­ban
Magányos A 82 éves Paul Hogan magányosan él Los Angeles közelében egy luxusvillá­ban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary