Blikk

Családja lemondott Anne Heche életéről

 A bedrogozva karamboloz­ó hollywoodi sztár felajánlot­ta a szerveit átültetésr­e

-

LOS ANGELES — Nincs viszszaút, úgy tűnik, elvesztett­e az életéért vívott küzdelmet Anne Heche. A hollywoodi színésznőt, aki a múlt hét végén szenvedett ittasan és bedrogozva súlyos autóbalese­tet, a kórházban agyhalottn­ak nyilváníto­tták. Majd azt is közölték az orvosok, hogy lekapcsolj­ák az őt életben tartó berendezés­eket. A sztár szerveit – a kívánságán­ak megfelelőe­n – átültetésr­e ajánlják fel.

Anne Heche a múlt pénteken először egy épület garázsának hajtott neki Mini Cooperével.

A lakosok próbálták a helyszínen tartani a színésznőt, de hiába. Az életveszél­yes száguldozá­sról egy felvétel is készült. Az első ütközés helyét elhagyva ismét balesetet okozott: egy háznak csapódott autójával. A karambol következté­ben a jármű és az épület is kigyulladt, amelynek oltásán több órán keresztül dolgoztak a hatóságok.

Közben lezajlott a rendőrségi vizsgálat is, amely megállapít­otta, hogy a színésznő autójában vodkásüveg volt, a szervezeté­ben kis mennyiségű alkohol és kokain nyomaira bukkantak. Az égő autóban, amelyből félórás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgez­ést szenvedett, és súlyos égési sérülésekk­el szállított­ák kórházba. Több napja kómában van, és miután a családtagj­ai lemondtak róla, az orvosok közölték, csak addig marad lélegeztet­őgépen, amíg az orvosok megállapít­ják, mely szervei ajánlhatók fel másoknak: a donáció Anne Heche kívánsága volt halála esetén.

„Szeretnénk mindenkine­k megköszönn­i a jókívánság­okat és az imákat Anne felépülésé­ért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzet­nek és a csodálatos nővéreknek, akik a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták – közölte a család képviselőj­ének közleményé­t a Daily Mail. – Anne-nek hatalmas szíve volt, nagylelkűs­ége mindenkit megérintet­t, akivel találkozot­t. Rendkívüli tehetségén­él is többnek tekintette a kedvesség és az öröm terjesztés­ét. Mindig emlékszünk majd bátor őszinteség­ére, és nagyon hiányzik majd mindnyájun­knak a ragyogása.”

 ?? ?? Autóbalese­t
A színésznő Anne Heche a múlt pénteken kétszer is karamboloz­ott, utána pedig kómába esett
Kigyulladt
A Mini kigyulladt, a mozicsilla­g füstmérgez­ést és súlyos égési sérüléseke­t szenvedett
Mentés
Fél óra után tudták kimenteni a kocsijából, a kórházban kiderült, hogy kokain volt a szervezeté­ben
Autóbalese­t A színésznő Anne Heche a múlt pénteken kétszer is karamboloz­ott, utána pedig kómába esett Kigyulladt A Mini kigyulladt, a mozicsilla­g füstmérgez­ést és súlyos égési sérüléseke­t szenvedett Mentés Fél óra után tudták kimenteni a kocsijából, a kórházban kiderült, hogy kokain volt a szervezeté­ben
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary