Blikk

„Leütöttek

Kórházban kellett ellátni Frédéric von Anhaltot, 11 milliós órát vettek el tőle

- B. P.

BUDAPEST — Döbbenetes és felháborít­ó! Leütötték és kirabolták Budapest belvárosáb­an Frédéric von Anhalt herceget. Gábor Zsazsa néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó özvegyét a Dunaparton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes értékét elvették. Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasn­ak tűnt, hiszen egy sima szabadidőn­adrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhe­tték, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája. A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára.

– Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba – sóhajtott Von Anhalt, aki először nem is értette, mi történik vele.

– Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok emléket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember – emlékezett vissza a herceg, aki talán éppen azért kerülte el a tragédiát, mert nem ellenkezet­t.

– Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavartá­k, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog – mesélte a Blikknek a részleteke­t a herceg, aki a támadás után ugyan visszaváns­zorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezeté­ből, érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint hitte.

– A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamint a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósá­t kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvédkórh­áz ügyeletére – árulta el a német üzletember, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

Von Anhalt kijelentet­te,

A herceg fején össze kellett varrni a bőrt mindenképp­en szeretne elégtételt venni, ezért feljelenté­st tesz, és reméli, visszaszer­ezheti a feleségétő­l kapott emléket.

– Bízom abban, hogy ott a korzón voltak biztonsági kamerák, két támadót ráadásul jól is láttam, fényképről is felismerné­m őket – fogalmazot­t a herceg.

 ?? ?? Helyszín Az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél
járt az idős üzletember,
amikor
megtámadta egy
ötfős galeri
Nász A fess herceg 30 éven át volt a magyar származású hollywoodi díva, Gábor
Zsazsa férje
Ellátták Frédéric von
Anhaltnak
mentőt hívtak
a szállodába­n és kórházba szállított­ák
Helyszín Az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél járt az idős üzletember, amikor megtámadta egy ötfős galeri Nász A fess herceg 30 éven át volt a magyar származású hollywoodi díva, Gábor Zsazsa férje Ellátták Frédéric von Anhaltnak mentőt hívtak a szállodába­n és kórházba szállított­ák
 ?? ??
 ?? ?? Varrni kellett
Véraláfutá­s Frédéric karja tele van véraláfutá­sokkal,
megsérült, amikor
kicsavartá­k támadói
Varrni kellett Véraláfutá­s Frédéric karja tele van véraláfutá­sokkal, megsérült, amikor kicsavartá­k támadói
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary