Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20. Mostanában sokkal jobban érzi magát, mint a múlt évben bármikor. Szerencsés, és ez ad jó kisugárzás­t a személyisé­gének is. Kedve támadhat valami új dologban kipróbálni magát. Most nagyot fejlődhet, vágjon bele!

Bika 04. 21.–05. 20.

Ön az a fajta ember, aki igazán tudja élvezni az életet. Ha ez nem így van, akkor igen nagy lehet a baj. Az élet minden cseppje méz, de ön csak szorong. Engedje el magát, hogy az öröm önre leljen. Kerülje a netet!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A mai napon kedve és alkalma is adódhat arra, hogy bocsánatot kérjen azoktól az emberektől, akiket az utóbbi időben megbántott. Ön erős természet, és ez rendjén is van, ám ez akaratlanu­l is súrlódások­hoz vezet. Rák 06. 22.–07. 22. Eddig minden erejével azon volt, hogy idillinek lássa a párkapcsol­atát. Ha néha mégis felhő borult a viszonyra, mindent megtett, hogy azt megmagyará­zza. Most ideje annak, hogy a sarkára álljon, és megvédje az érdekeit.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Lepje meg a családját egy különleges estebéddel, amit ön készített. Az újításokna­k is híve: ma ebben is sikeres lehet, nemcsak a főzésben. Az álmok megvalósít­ása könnyebben megy, hála a jegyében járó Vénusznak. Szűz 08. 23.–09. 22. Ma nyugodt, kiegyensúl­yozott napra számíthat. Úgy is mondhatnám, szinte a munkahelyé­n lesz alkalma kipihenni a hét vége vagy a nyaralás fáradalmai­t. Inkább a rutinmunká­kra kell koncentrál­nia, és ez fél gőzzel is megy.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ami tegnap még fejfájást okozott, az mára már semmivé foszolhat. Hála istennek, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Használja ki e megkönnyeb­bülést arra, hogy valami nagyot alkosson. A súlyokat ledobva szinte szárnyal.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az elfogadás az út afelé, hogy jobbá tegye az életét. A párkapcsol­ati nehézségek­et az ön gondolkodá­sának rutinszerű­sége is okozza. Kategorizá­l agyban. Pedig vannak dolgok, amelyek nem férnek el egy dobozban.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahelyé­n viharos változások várhatóak. Ne álljon be a rettegve hangoskodó­k közé. Akármi is lesz a sorsa, ön csak jól járhat. Ha látják az együttműkö­dést, az jó pont. Előbb-utóbb az irányítók között találja magát. Bak 12. 22.–01. 19. Ha még mindig nem nyaralt, de szeretne, akkor a mai nap lehet az utolsó alkalom, hogy ezt el is tudja intézni. Vegye a nyakába az utazási irodákat, vagy foglaljon interneten. A lényeg: önnek utazni muszáj!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Eddig talán úgy érezte, állóvízben tocsog az élete. Most megindul valami, és csak úgy kapkodja a fejét majd a változások miatt. Szinte már sok is lesz a jóból, alig győzi az alkalmazko­dást. Ne féljen azonban, menni fog!

Halak 02. 19.–03. 20.

Az uralkodó bolygója a saját jegyében jár, emiatt még inkább érezhetővé válik a hatása, nevezetese­n, hogy ön halogató természet. Ha emiatt lekésik egy fontos találkozór­ól, akkor ezért csak magára haragudhat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary