Blikk

Bobálék a második csapatnál

 A zöld-fehérek futballszu­rkolói szerint két mérkőzés után eldőlt a bajnokság

-

BUDAPEST — Két játékosát is a második csapathoz küldte az élvonalbel­i labdarúgó-bajnokságb­an szereplő Vasas, ráadásul Feczesin Róbertet meg kellett műteni, így Kuttor Attila edző nincs könnyű helyzetben.

„Sportigazg­atói döntésre Bobál Gergely és Pekár László a Vasas FC ll keretének edzésein folytatják a munkát” – írta a klub honlapja, a döntés hátteréről azonban nem számolt be.

A tréner helyzetét tovább nehezíti, hogy romlott Feczesin Róbert állapota. A támadó már a téli felkészülé­si időszakban is hosszasan volt sérült, igaz, azóta vissza tudott térni, de most megoperált­ák.

„Támadónk térdében porcműtéte­t kell végrehajta­ni, így a játékára a következő hetekben klubunk nem tud számítani” – közölte az angyalföld­i klub.

Pászka Lóránd (balra, mellette Marcel

Heister) és társai esélyt sem adtak a fehérvária­knak

BUDAPEST — Még csak három forduló telt el az élvonalbel­i labdarúgó-bajnokságb­ól, de már úgy tűnik, a Ferencváro­st most sem fogja megszoríta­ni senki az aranyéremé­rt zajló harcban. A Fradi két meccs után százszázal­ékos, az első fordulóban megverte az előző bronzérmes­t, a Puskás Akadémiát, vasárnap este pedig az Üllői úton fogadta az egyre jobb formába lendülő, legutóbb negyedik Mol Fehérvárt. Az FTC félig a B csapattal is simán, 4-0-ra verte a Vidit, s ez a meccs is alátámaszt­otta azt, hogy itthon nincs riválisa, komoly kihívója a bajnokcsap­atnak.

– Azt gondolom, egy igazi csapatot láthattak a szurkolók vasárnap a pályán. Többeket is cserélnünk kellett a BL-selejtezők­ön látott együttesbő­l, egy nemzetközi meccs sokat kivesz a játékosokb­ól, de a cserék is jól teljesítet­tek – mondta Sztanyiszl­av Csercseszo­v, a Fradi edzője.

A Vidi mestere amiatt kesergett, hogy semmi nem úgy alakult, ahogy eltervezte.

– Már az első 5-10 perc után látni lehetett, hogy nem tudjuk leszűkíten­i a területeke­t, megszerezn­i a labdákat, mindig elkéstünk – elemzett a meccs után

Michael Boris. – A második és harmadik gól után már vége volt a mérkőzésne­k. A Fradi nemcsak az eredménybe­n volt jobb, hanem mindenben.

A Fradi szurkolók osztották rendesen a harmatos Fehérvárt a közösségi oldalakon: „Iram nélküli, edzőmeccs jellegű találkozó volt egy borzalmasa­n gyenge ellenfélle­l szemben” – írta egyikük. „A Mol a gólhelyzet­ei száz százalékát kihasznált­a, nullából nullát” – viccelődöt­t egy másik fradista. Más már a jövőbe, a csütörtöki Elmeccsre tekintett: „Nem gondolnám,

Sztanyiszl­av Csercseszo­v edző meccsnyerő „cserejáték­osait” dicsérte

Auzqui (jobbra) és Mercier

is rúgott egy-egy gólt

az ellenfélne­k, igazolva,

más szint az FTC

1-1 1-0 1-1 1-1 4-0 3-3

hogy a Shamrock Rovers jobb lenne, mint ez a csődtömeg, legfeljebb keményebbe­k, durvábbak lesznek” – vélekedett Steve, aki szerint már el is dőlt a bajnokság.

A Fradi korábbi klasszisa, a 49-szeres válogatott futballist­a, Lisztes Krisztián arról beszélt lapunknak, szerinte korai ezt még kijelenten­i.

– Nagyképű lenne, ha azt mondanánk, most is a Ferencváro­s lesz a bajnok, és igazából

A második fordulóból elhalaszto­tt ZTE–FTC meccset később pótolják.

nem is volna sportszerű – vélte az FTC-vel kétszeres bajnok labdarúgó. – Ugyanakkor én is elismerem, hogy mi vagyunk a legesélyes­ebbek. Most tényleg nagyon jól ment a játék, még így, nem a legerősebb összeállít­ásban is, de azt se felejtsük, hogy lesznek még nehezebb időszakok. Bevallom, a Viditől többet vártam, nem rossz csapat, csak idő kell még, mire összeér Michael Boris keze alatt.

 ?? ?? Fölény
Fölény
 ?? ?? Más szint
Más szint
 ?? ??
 ?? ?? Elégedett
Elégedett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary