Blikk

Molnár Guszti: másodszor is kirúgtak

► A színész egy zöldséges üzemben dolgozna és egyedül akar leszokni a piáról

- V. V.

KOMÁROM — Nagy elhatározá­sra szánta el magát Molnár Gusztáv! A Drága örökösök színésze az elmúlt hetek mélyrepülé­se után úgy döntött, a sikertelen elvonókúra ellenére új életet kezd és önerőből próbálja meg végleg letenni a poharat és kigyógyuln­i alkoholfüg­gőségéből.

Néhány nap telt el a színész elhatározá­sa óta, de Molnár Gusztáv állítja: azóta egy kortyot sem ivott. Telefonos megkeresés­ünkkor az utóbbi hetekhez képest józan, és erőteljes volt a hangja.

– Elkezdtem összeszedn­i magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze vannak elvonási tüneteim, verejtékez­és és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg – kezdte a Blikknek Molnár Gusztáv, aki azért is döntött úgy, hogy egyedül birkózik meg ezzel a feladattal, mert az anyagi tartalékai végképp elfogytak.

– Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem. Megértem, hogy véget vetett a házasságun­knak és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, akkor csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül – tette hozzá Guszti, aki most gőzerővel munkát keres, hogy eltartsa magát.

Úgy tudjuk, korábban tárgyalt az RTL Klubbal arról, hogy visszatér a Drága örökösök című sikersoroz­atba, amennyiben a szériának lesz folytatása, a színész azonban ezt a reményt már teljesen feladta.

– A minap kiderült, hogy nincs visszatéré­s, másodszor is kirúgtak. Én azonban attól még, hogy nincs állásom, színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam ezt bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok. Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfel­dolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. A külföldi álláskeres­ést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem. Egy azonban biztos: most az a legfontosa­bb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabadu­ljak – jelentette ki az egykori sorozatszt­ár.

A színész Molnár Gusztáv otthagyta az elvonókúrá­t és viszszaese­tt, most talpra akar állni és új életet

kezdeni Mint arról korábban már beszámoltu­nk, Molnár Gusztáv július elején tett ígéretet a feleségéne­k, Fazekas Viviennek, hogy megszabadu­l alkoholfüg­gőségétől és bevonult egy elvonóra. Párja végig támogatta lelkileg és anyagilag is, ám amikor a színész három hét után otthagyta a rehabilitá­ciós központot, az asszony megdöbbent­ő üzenetekke­l szembesült, férje más nőkkel „szexcsetel­t”, többek között emiatt is döntött úgy, végleg véget vet házasságuk­nak és nem támogatja tovább.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary