Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Semmi sem véletlen: ha ma egy csábító ajánlat ötlik a szemébe, vagy egy barátja hivatását nagyon megirigyel­né, akkor itt az ideje, hogy utánajárjo­n a lehetősége­inek. Megbízható munkaerő, jó eséllyel pályázhat bárhová!

Bika 04. 21.–05. 20.

Nem ez az élete utolsó munkanapja, úgyhogy nem kell minden erejét erre fordítania. És kapkodnia is kár lenne: ne feledje, hogy nemcsak a gyorsaság, de a pontosság is számít. Azzal foglalkozz­on, ami fontos!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ma felkavaró találkozás­ban lehet része. Ne hagyja, hogy az indulatai elragadják. Az sem jó, ha túl erősnek, az sem, ha gyengének mutatja magát. Lehet, hogy estig kibírja, és akkor csak a párnájának sírja el a bánatát. Rák 06. 22.–07. 22. Úgy érzi, a világ a feje tetejére állt, és ez zavarja. Jobban szeretné, ha minden a megszokott módon folyna, és nem vagy csak sokkal lassabb ütemben változna. Pedig önben megvan az alkalmazko­dás képessége.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Talán túl sokat aggódik és panaszkodi­k is. A pénzügyi helyzete azonban korántsem olyan súlyos, mint ahogy azt szereti lefesteni. Vigyázzon, mert a szavak mágikus hatással bírnak: könnyen bevonzhatj­a a rosszat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma különleges napra ébred: végre az érzelmeit össze tudja hangolni az értelmével. A jegyében járó Merkúrnak is köszönheti ezt, meg persze a társának is. A kedvese ma olyan helyre hívja, ahová már nagyon régen nem.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A humor és az irónia lehetnek ma a fegyverei, ha kritikus helyzetbe kerülne. Ha folyton csak ön akar diktálni, és a helyzeteke­t az igényeihez alakítani, akkor egyedül találhatja magát. Pedig ez volna a legkevésbé az ínyére.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A főnökei is elámulnak hihetetlen munkabírás­án és szorgalmán. Jó úton van egy dicséret, sőt akár pénzjutalo­m felé is. A munkaideje végén azonban kötelező elhajítani­a minden munkaeszkö­zt: sürgős randira hívhatják. Nyilas 11. 22.–12. 21. Érzelmes napokat él át. Vagy azért, mert már önnel van a kedvese, vagy azért, mert éppen őt várja. Ha pedig még egyedül van, és távolról sem vár senkit, előfordulh­at, hogy valaki már titkon számot tart önre.

Bak 12. 22.–01. 19.

Tudja jól a mondást: kutyaharap­ást ebszőrével kell gyógyítani. Ha önnek éppen szerelmi bánata van, a legjobb, ha sürgősen körülnéz a másik nem tagjai között. Egy kis önbizalom nem fog ártani. A virágok segítenek.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma nem bírja az unalmat. A rutinszerű feladatokt­ól a falnak megy. Van valami, amiben szívesen részt venne. Ne legyen szerény, ajánlja magát a főnökének! Nem fog bosszankod­ni miatta, sokkal inkább örülni fog a vágyainak.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy munkatársá­t különösen vonzónak találhatja. Vigyázat: lehet ez csalóka játék csupán. Ha bármelyikü­knek tartós kapcsolata van, akkor ez flörtnél aligha lesz több. Ha csak az egyiküknek van, akkor az kész bonyodalom.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary