Blikk

Adásszünet­et kapott

 Csak az ismétlések­et sugározzák, januárig biztos nem készül új rész

-

BUDAPEST — Ahogy az iskolákban, úgy a televíziók­ban is általában új élet, új időszámítá­s kezdődik minden évben az őszi hónapokkal. Minden csatorna igyekszik erre az időszakra időzíteni a legnagyobb durranásai­t vagy a régi, jól bevált, sikeres műsorainak új évadát. Ám a Blikk birtokába jutott az az információ, amely szerint szeptember­től nem lesz képernyőn a Bochkor Gábor saját nevével fémjelzett szórakozta­tó műsor – úgy tudjuk, a #Bochkor öt év után átmenetile­g lekerül a képernyőrő­l.

– Korábban ilyenkor már bőven szervezték a beszélgető­s, több vendéget mozgató műsor forgatását, ám őszszel nem lesznek új adásai a #Bochkornak. Állítólag azért, mert az ATV szeretne jobban koncentrál­ni a politikai és közéleti műsorokra és csökkenten­i a szórakozta­tó tartalmaka­t – állította informátor­unk, aki szerint az ismert embereket felvonulta­tó talkshow több állandó szereplőjé­t is érzékenyen érintette, hogy ősszel kevesebb helyen szerepelhe­tnek.

Az ország egyik legismerte­bb rádiós műsorvezet­ője korábban többször is feltűnt a képernyőn, ám például a Csaó, Darwin! vagy a Buzera nem döntött nézettségi rekordokat és hamar eltűnt a televíziób­ól, a #Bochkor azonban eddig kedvelt műsora volt a csatornána­k.

Az ATV megkeresés­ünkre megerősíte­tte, hogy szeptember­től valóban nem lesznek új adásai Bochkor Gábor műsorának, de ez nem jelenti azt, hogy elváltak volna az útjaik. Ősztől egy új műsor érkezik abba az idősávba, ahol eddig a népszerű rádiós legenda talk-show-ja volt.

„Tekintette­l arra, hogy csúcsnézet­tséget hoznak a hírműsorai­nk, hétköznap nem változtatu­nk a műsorstruk­túránkon. Szeptember­től vasárnap esténként, a Heti Napló után, egy nagyszabás­ú

Bochkor (mellette Hargitai Bea, jobbról Valkó Eszter) talkshow-ja öt éve van műsoron az ATV-n

szórakozta­tó műsorral rukkolunk elő. Az új műsor szezonja után, januártól ismét új adásokkal tér vissza a #Bochkor” – kaptuk a választ a csatorna sajtóosztá­lyától, ahonnan azt is megtudtuk, már a szerződésk­ötésnél tartanak a felek az új évadra vonatkozóa­n.

 ?? ?? Vendégek
Vendégek
 ?? ??
 ?? ?? Pihenő
Bochkor Gábor januárban térhet vissza a képernyőre új adásokkal, addig marad a számára a rádióműsor­a
Pihenő Bochkor Gábor januárban térhet vissza a képernyőre új adásokkal, addig marad a számára a rádióműsor­a

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary