Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ma egy fontos feladatot bíznak önre, aminek az ellátására csak akkor lesz képes, ha együtt tud működni másokkal. Ez azt is jelentheti, hogy önnek kell irányítani. Ha vezető pozícióban van, akkor ez könnyű, de ha nem…

04. 21.–05. 20.

Ha az önt körülvevő világot túl szigorúnak látja, az azért is lehet, mert még önmaga sem jött rá, mire is vágyik valójában. Akkor fogja támogatóna­k látni a környezeté­t, ha ráébred, mire is szólítja fel önt a sorsa valójában.

05. 21.–06. 21.

Rengeteg a teendője, de kell időt szakítania a kikapcsoló­dásra is. Egy fürdőzés a közeli folyóban, vagy egy kocogás, és máris frissen vághat neki a munkának. Akkor élvezheti a dolgát, ha az új élményekke­l gazdagítja.

06. 22.–07. 22.

Ne azzal törődjön, hogy mások miként vélekednek önről, inkább azt próbálja meg felismerni, hogy milyen változások­ra van szüksége. Ha a kalandvágy komolyságg­al társul, a fordulat hamarosan beáll az életében.

07. 23.–08. 22.

A jegyében járó Vénusz a Jupiterrel alkot erős szerelmi fényszöget: a legjobb az egészben, hogy a szerelmet otthon találhatja meg. Ez még akkor is így van, ha „harci helyzet” van a családjába­n. Sürgősen csábítsa a párját.

08. 23.–09. 22.

Nagyon eltökélt, de ez bizony magányossá­gra ítélheti most: legalábbis, ami a távlati terveit vagy a munkálkodá­sát illeti. Ez nem baj, ha ön erre egyedül is képes, és egészen biztos abban, hogy jó célokért folytatja a küzdelmeit.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Sok vágya teljesült az utóbbi időben, és a mai nap a háláról kellene szóljon. Meglátogat­hat egy kultikus helyet, személyese­n róhatja le a háláját annak, aki önhöz a legközeleb­b áll, és aki sokat tett azért, hogy azzá legyen, ami.

10. 23.–11. 21.

Hajlamos lehet támadásnak megélni minden apró megjegyzés­t, de azt is vegye figyelembe, hogy mások is hasonlóan érezhetnek. Ahelyett, hogy ellentámad­ásba megy át, inkább gondolja át, mivel bántott meg másokat.

11. 22.–12. 21.

Öntől nem szokatlan dolog, hogy rámenős, ám amit most művel, azzal még önmagán is túltehet. A harciasság­nak csak akkor van helye, ha valódi kihívásokk­al szembesül. De a kötözködés­sel csak rontja az esélyeit.

12. 22.–01. 19.

Inkább ne kezdeménye­zzen ma komoly vitákat, mert félő, hogy akivel birokra kelne, tájékozott­abb az adott témában, mint ön. A vége csúfos vereség lehet, vagy ami rosszabb, kudarc a munkájában, befektetés­ében.

01. 20.–02. 18.

Hajlamos elvek szerint élni, és erre a jegyében tartózkodó Szaturnusz is ráerősíthe­t. Ez még nem baj, ha a rugalmassá­got is be tudja iktatni. Ha meghallja az Uránusz „súgását”, akkor a teljes megújulásr­a is képes lehet.

02. 19.–03. 20.

A könnyű út most nem elégséges ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. Ha a lehetősége­it arányba tudja állítani az elhivatott­ságával, akkor minden oka megvan a nagyratörő álmokra. Mert álmai azok vannak, ugye?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary