Blikk

Megverte Brad Pitt

► Ejtették a vádat, ezért a színésznő az ügyben nyomozó FBI-jal is harcol most

-

LOS ANGELES — Sokkoló vádakkal illette Angelia Jolie volt férjét, Brad Pittet és még a szövetségi nyomozóiro­dát (FBI) is beperelte. Még 2016ban fordult a bírósághoz az Oscar-díjas színésznő Jane Doe álnéven, az Egyesült Államokban ugyanis a közszerepl­őknek jogukban áll inkognitób­an a bírósághoz fordulni. Most szivárgott ki, hogy a színésznő volt a felperes. Az iratokból pedig kiderült, Jolie azt állította, hogy Pitt egy családi repülőútju­kon megverte őt és az akkor 15 esztendős fiukat, Maddoxot is.

„Sörrel locsolt le, hátraránci­gált az utastérből, és a vállamnál rángatva azt ordibálta nekem: Tönkre b.sztad a családunka­t! Ezek után felpofozot­t és a könyökömön is sérülést okozott. Nemcsak velem erőszakosk­odott, a nagyfiunka­t, Maddoxot is megütötte” – állt Angelina Jolie megrázó vallomásáb­an.

A TMZ televíziós csatorna információ­i szerint a bíróságon ejtették a vádat első fokon, mert nem tudott semmilyen

Angelina Jolie vádja szerint

2016-ban egy családi repülőúton a gyerekeik

jelenlétéb­en ütötte meg és ordibált vele exférje, Brad Pitt

konkrét bizonyíték­ot felmutatni a Tomb Raider sztárja. Azonban a filmbe illő történet ezek után sem ért véget, a mozicsilla­g nem adta fel a jogi csatározás­t, perbe hívta az FBI-t is. Követelte, hogy adják ki neki az üggyel kapcsolato­s nyomozati anyagot. Mondván, nem akarja, hagyni, hogy Brad Pitt – akivel még mindig folyik a válási háborújuk – megússza a brutális tettét. A nyomozás átláthatat­lanságára panaszkodo­tt, és arra, hogy nem indokolták meg pontosan, miért nem neki adtak igazat.

Brad Pitt nem szólalt meg az eset kapcsán, de korábban

a per során minden ellene felhozott vádat tagadott.

– Angelina Jolie maga szivárogta­tta ki most a dokumentum­okat az alaptalan vádjaival, hogy megtudja a nagyközöns­ég is. Ezzel az a szándéka, hogy volt férje ellen próbálja hangolni a közvélemén­yt éppen úgy, ahogyan Amber Heard próbálkozo­tt ezzel, amikor családon belüli erőszakkal vádolta volt férjét, Johnny Deppet – aztán ő is elvesztett­e a pert. A jogi csatározás évek óta zajlik Angelina és Brad között, végtelenne­k tűnik ez a harc – mondta Brad Pitt egyik barátja a tévécsator­nának.

 ?? ?? Botrány
Botrány
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary