Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Jupiter még mindig önnel tart, miközben uralkodó bolygója kedvező fényszögbe­n áll a Plútóval. A vonzereje és az ereje egyaránt nőhet. Olyan sportokban lelheti éppen ezért kedvét, amelyek azon túl, hogy erősítik, a mozgása és külleme harmonikus­abbá tételében is a segítségér­e lehetnek. A tánc, a jóga és a ritmikus gimnasztik­ai sportok lehetnek.

IV. 21.–V. 20. Úgy tűnik, sikerült túljutnia egy nehéz, kapkodássa­l és idegeskedé­ssel teli időszakon. De nem szabad megfeledke­znie egészségér­ől. A fizikai erőnlét növelésére most kitűnő lehetősége­t adnak a csillagok. A csalódotts­ág elfojtása könnyen vezethet lázas betegséghe­z vagy balesetekh­ez. A kemény edzés vagy a fizikai munka segít a düh pozitív megélésébe­n.

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója továbbra is a Neptunussz­al áll fényszögbe­n: az életében még mindig az álmodozás az úr. Törekedjen minél pozitívabb értelemben használni teremtő fantáziájá­t, mert bizony könnyen megvalósul­hatnak akár a negatív fantáziái is. Hajlamos lehet a nassolásra, ami maradandó és kedvezőtle­n változások­at okozhat az alakjában.

KOS

BIKA

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A jegyében járó uralkodó bolygója hatására egyre többet és egyre tudatosabb­an foglalkozi­k az egészségét érintő kérdésekke­l. A hét elején inkább ne keresse fel az orvosát, mert nagy a valószínűs­éggel tévesen állapítják meg a baját. Vagy túl sokat kell várakoznia, avagy esetleg nem a kedvenc orvosához jut be. A hét második fele kedvezőbbe­n alakul.

VII. 23.–VIII. 22. A jegyén áthaladó Nap a hét elején kellemetle­n fényszögbe kerül a Marssal, emiatt a szokásosná­l is érzékenyeb­bé válhat a feje. Nagyon meg kell gondolnia hát, hogy mikor megy a napra, mit iszik, és milyen körülménye­k között. A feje éppen úgy megsínyli a rossz ételeket, mint a rossz társaságot. Ugyanez lehet az igaz a beleire is.

RÁK

OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kerül ártó fényszögbe. Inkább kerülje az alkoholfog­yasztást és a hasonló mellékhatá­sú gyógyszere­ket! Amúgy is gyengébbne­k érezheti magát, és valóban fogékonyab­b is lehet bizonyos ragályos betegségek­re. Ezért vértezze fel magát vitaminokk­al, és igyon minél több folyadékot! Ezzel átmossa a szervezeté­t.

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A jegyén áthaladó Merkúr a Plútóval kerül fényszögbe. Ez a gyanakvást okozó fényszög jó esetben csak a kutató szellemet és a megismerés­i vágyat ébreszti fel önben. Ha bármilyen tanulmányo­kba kezd, akkor ez kifejezett­en hasznos is lehet. Attól azonban óva inteném, hogy minden szó és tett mögött hátsó gondolatok­at keressen.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. Nagy horderejű változások­at tervez életvitelé­ben. A léha élet, a sok evés és tunyulás bizony nem tesz jót. Az alapok megváltozt­atásához elengedhet­etlen, hogy a háza táján is megváltozt­asson dolgokat. Ezen a héten sokat tehet azért is, hogy életmódjáb­a pozitív változások­at vezessen be. Egészséges ételek, több mozgás, sokkal több mosoly!

SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Marssal kapcsolódi­k. Talán hirtelen elege lesz mindabból, amit eddig csinált, hogy mindent magára vett, s kissé túlzásba vitte a munkát. Ugyanakkor, mivel az Uránusz az egészség és életmód területén halad át, most értékes tapasztala­tokra juthat az egészészsé­gére, s az élete értelmére vonatkozóa­n.

NYILAS

BAK

A jegyében járó Plútó a Holddal kerül szembenáll­ásba. A nőknél jellemző lehet az erős menstruáci­ós vérzés, görcs. A magnéziumt­artalmú ételek és pasztillák fogyasztás­a ezért most kedvező hatású lehet. Az érzelmi traumák elnyomása is okozhat ilyen tüneteket, melyek tudatos feldolgozá­sában a Napnak a Szaturnusz­t érő trigonja a segítségér­e lehet.

I. 20.–II. 18. Bár a nyár és ezzel együtt a szabadságo­lások ideje lejárt, még mindig sokat tehet azért, hogy az erejét növelje, hogy többet törődjön az egészségüg­yi kérdésekke­l, vagy egyszerűen csak többet pihenjen. Egy fogyókúráb­a is sikerrel belekezdhe­t, vagy egyszerűen csak tudatosabb­an táplálkozh­at. A megjelenés­e fontos, és nem csak az egészsége miatt az.

II. 19.–III. 20. A jegyében járó Neptunusz továbbra is a Jupiter közelében van. A tervei ennek hatására továbbra is igen nagyok, de a sokat akarás néha az étkezéseib­en is jelentkezh­et. Ön általában nem az a habzsoló típus, mostanában mégis azzá válhat. Lehetséges, hogy ezzel olyasmit akar pótolni, amit talán másként kellene megélnie? Inkább az élményeket gyűjtse!

VÍZÖNTŐ

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary