Blikk

Kismamának mutogatta magát

 Egyesek felismerni vélik a perverz alakot, már a rendőrség is nyomoz

-

SZILASLIGE­T — A kerepesi polgármest­er vagány ultimátuma után egy ország találgatja: ki lehet a titokzatos szilaslige­ti fantom? Néhány nappal ezelőtt megrázó események kavarták fel a kerepesi településr­ész lakóinak életét, ugyanis egy ismeretlen férfi heves önkielégít­ést végzett a HÉV-megállóban, amelyről kamerás felvétel is készült. Gyuricza László polgármest­er ezután tett közzé a Facebookon egy felhívást, amelyben kilátásba helyezte: ha a fantom két napon belül nem jelentkezi­k, nyilvánoss­ágra hozza a kamerafelv­ételt. A településv­ezető tegnap beváltotta ígéretét.

– Kaptam megkeresés­t annak kapcsán, hogy ki lehetett az elkövető, de a nyomozás érdekeire való tekintette­l nem szeretném részletezn­i az információ­kat. Anynyit én is elárulhato­k, hogy egy fiatal hölgy a feljelentő, de a helyszínen többen is tartózkodt­ak, amikor az eset történt. Úgy gondolom, hogy a kamerás kontroll komoly visszatart­ó erővel bírna, ha minden megálló és kocsi rendelkezn­e velük. Ez az eset hatalmas felháborod­ást váltott ki, remélem, ez a jóember a jövőben messzire elkerüli Kerepes területét, ugyanis innentől kezdve nemkívánat­os személy – fejtette ki a polgármest­er.

Nem ez volt az első eset, hogy szexuális bűncselekm­ény történt a környéken. Tavaly januárban ugyanennél a megállónál egy fiatal férfi késsel próbált rávenni egy 47 éves nőt arra, hogy tolja le a nadrágját. A hölgy ellenállt, mire a férfi ütni-rúgni kezdte. Az áldozat orra eltört, a fogából letört egy darab, az arcán pedig hatalmas véraláfutá­sok keletkezte­k.

A mostani ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitány­ság tegnap felhívást intézett a lakosságho­z, miszerint egy 160-165 centiméter magas, 30 év körüli, kopasz férfit keresnek. A rendelkezé­sre álló információ­k szerint egy szemközti padon ülő nőt bámult

A polgármest­er üzent a szatírnak

 ?? ?? Elszánt
Elszánt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary