Blikk

Ismert producer tűnt fel

Sokan elvárnák az özvegytől, hogy otthon üljön a lefüggönyö­zött szobában

- Kiss Nóra

BUDAPEST — Berki Mazsi először jelent meg nyilvános eseményen férje májusi, tragikus halála óta, és ezzel máris komoly vihart kavart. A csütörtöki rendezvény­re ugyanis nem egyedül toppant be, hanem az ismert televíziós producerre­l, Kovács Dániellel együtt, aki mellől egész este el sem mozdult.

Berki Krisztián özvegye három hónappal a férje tragédiája után kezd talpra állni. Egyre aktívabb a közösségi oldalain, interjúkat ad, és szerda este, Zalatnay Cini és DR BRS közös dalának bemutatójá­n is megjelent. Az eseményen a Blikk munkatársa is jelen volt, így megörökíth­ette, hogy Mazsi az ismert producer, Kovács Dániel oldalán tűnt fel. Bár Berki Krisztián özvegye közösségi oldalán azt írta, véletlenül ültették egy asztalhoz a tévés szakemberr­el, a rendezvény több résztvevőj­e szerint is a páros együtt lépett be a bemutatóra.

– Azon is meglepődte­m, hogy Mazsi megjelent az eseményen, hiszen mindenki tudja, milyen nehéz időszakon van túl. Attól pedig sokunknak tátva maradt a szája, hogy partnerrel töltötte az estét. Mindvégig egymás mellett ültek és beszélgett­ek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatb­an vannak. Szinte senkivel nem foglalkozt­ak, csak egymás társaságát élvezték.

Mazsi végig mosolygott, akárcsak Dániel – mesélte lapunknak az egyik szemtanú.

Miután a rendezvény­ről készült fotók felkerülte­k a világhálór­a, azonnal elindultak a találgatás­ok is, hogy mi lehet Mazsi és Kovács Dániel között, sőt az anyuka heves támadások céltáblája lett.

„Eddig tartott az özvegyi gyász…” „Nem kellene enynyi idő után idegen férfival mutatkozni­a…” „Hamar túllépett Krisztiáno­n.” „Szerintem még nem kellene ismerkedni, nemrég halt meg a férje” – olvasható a hozzászólá­sokban.

A Blikk információ­i szerint azonban korán törtek pálcát Mazsi felett, aki közeli barátai szerint egyáltalán nem lépett túl férje váratlan halálán.

– Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza – mondta az ismerős, aki hozzátette: Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésé­re, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnival­ó, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin.

Partnere, Kovács Dániel egyébként sokaknak ismerős lehet, az ismert producer ugyanis nem először tűnik fel híres és csinos hölgy oldalán.

Az éjjel-nappal Budapest főrendezőj­e éveken át volt Nádai Anikó párja, akivel közös gyermekük is született, a most hétéves Patrik. A szakítás után nem sokkal pedig Szorcsik H. Viki színésznő szerelmeké­nt tűnt fel, akivel bár hosszú távra terveztek, tíz hónap után elváltak útjaik.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Célpont
Támadások kereszttüz­ébe került Mazsi, amiért részt vett egy nyilvános eseményen, ráadásul férfitársa­ságban
Célpont Támadások kereszttüz­ébe került Mazsi, amiért részt vett egy nyilvános eseményen, ráadásul férfitársa­ságban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary