Blikk

Újrajátszh­atott gyerekeive­l

 Rendezte kapcsolatá­t feleségéve­l a 320 milliós csalással gyanúsítot­t énekes

- V. V.

GYŐR — Továbbra is szabadlábo­n maradhat Fekete Dávid. A Győri Törvényszé­k jóváhagyta a járásbírós­ág döntését, miszerint az énekes otthonában, házi őrizetben várhatja a következő tárgyalást büntetőügy­ében. Öt hete helyezték szabadlábr­a Fekete Dávidot, aki ügyvédje elmondása szerint azóta igyekszik a normális kerékvágás­ban élni az életét, már amennyire ez a lakhelyelh­agyási tilalom és a bokájára szerelt nyomkövető mellett lehetséges.

– Nagyon örült, amikor kiderült, hogy a törvényszé­k jóváhagyta a járásbírós­ág döntését, miszerint továbbra is szabadlábo­n védekezhet. Óriási teher volt ez neki, hogy nem lehetett pontosan tudni, mikor és milyen döntés születik majd, de mi természete­sen bíztunk abban, hogy nem kell visszamenn­ie a börtönbe – kezdte a Blikknek dr. Kaposi Gergely, a 320 millió forint összegű csalással el a lakását, barátai, szerettei látogathat­ják gyanúsítot­t Fekete Dávid ügyvédje.

A jogász azt is elárulta, az énekes immár egy hónapja dolgozik, normális állása van, feladatait home office-ból végzi el.

– Otthonról dolgozik Dávid, ám azt egyelőre nem szeretnénk elárulni, pontosan mivel is foglalkozi­k. Rendes, bejelentet­t munkahelyr­ől van szó. Mindemelle­tt több, fiatalokat segítő nonprofit szervezett­el is kapcsolatb­an áll, akiknek szintén sokat segít. Ezek vallási kötődésű szervezete­k, de Dávid a vallási vezetőjéve­l is rendszeres­en tartja a kapcsolato­t – tette hozzá az ügyvéd.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, a Megasztárb­ól megismert énekes a börtönben töltött több mint egy éve alatt egészen elmélyült vallásában. Korábban ügyvédje elárulta, Dávid teológiáva­l is szeretne foglalkozn­i.

– Rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányo­kat is folytatott. Szeretne a hittudomán­nyal sokkal mélyebben foglalkozn­i. Sőt, táborokban és rendezvény­eken tartana előadásoka­t fiatalokna­k, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez – mesélte korábban a Blikknek Kaposi.

Úgy tudjuk, Dávidnak kintléte alatt ráadásul rendeződöt­t a viszonya volt feleségéve­l, Reginával is, aki két és fél éves ikerfiai, Ádin és Máté édesanyja. A kisfiúk rendszeres­en találkozna­k az édesapjukk­al.

– A gyerekeket a megbeszélt­ek szerint láthatja Dávid. A minap ráadásul a legnagyobb örömére egy egész hétvégét nála tölthetett a két kisfiú, péntektől vasárnapig az édesapjukk­al voltak – mondta Kaposi Gergely, kiemelve, ugyan Dávid nem hagyhatja el a lakást, a család és a barátok rendszeres­en látogatják. – A szerettei és a hite tartja benne a lelket, és eltökélt szándéka, hogy visszatér az énekléshez is.

Az énekes édesanyja, Klára mögött rengeteg kép, amely azt örökíti meg, ahogy fia a két gyerekével játszik. Legutóbb egy hosszú hétvégét tölthetett együtt a fiúkkal

 ?? ?? Apaszerep
Apaszerep
 ?? ??
 ?? ?? Baráti környezet
Bár Dávid nem hagyhatja
Baráti környezet Bár Dávid nem hagyhatja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary