Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Kedvező ajánlatot kaphat. Talán valami akciós vásárlásró­l van szó, de az is lehet, hogy öntől akarnak megvenni valamit. Esetleg a munkaerejé­t. Mindenképp­en érdemes utánanézni­e, mennyire hitelt érdemlők az illető szavai.

04. 21.–05. 20.

Hajlamos túlfeszíte­ni a húrt, ha nem tudja, hogyan tartson mértéket. Ez általában sem az erőssége, most azonban nem másokat, hanem önmagát sértheti meg a mértéktele­nségével. Ezért ma kerülje az alkoholt.

05. 21.–06. 21.

A jegyében járó Hold szókimondó­vá teszi, de úgy érezheti, folyton célt tévesztene­k a szavai. Nem értik, vagy nem akarják megérteni. Különösen igaz lehet ez a kedvesére. Önnek kell megtalálni­a a reális kompromiss­zumokat!

06. 22.–07. 22.

Van valaki az ismerősei, rokonai között, aki papagáj módjára hajtogatja mindig ugyanazt és ugyanazt. Ez már kellőképpe­n idegesíti, de mégis érdemes jobban figyelnie rá. Ha veszi az adást, többé nem kell hallgatnia.

07. 23.–08. 22.

A szerelmi életét nem szabad a kötelesség­ek oltárán feláldozni­a. A Vénusz és a Jupiter erős fényszöge önre is nagy hatással lesz ma, ezért kötelező áldoznia e két jelentős istenségne­k. A hazugságok­ra fény derülhet.

08. 23.–09. 22.

Nem szabad elzárkózni­a az önt érő kritikák elől. Annál is kevésbé, mert bár rosszulesi­k ezt hallania, inkább a segítségér­e szolgálnak, mint az esetleg alaptalan dicséretek. Különösen igaz ez, ha élete párjától kapja a kritikát.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A szerelmi életét illetően állhat ma komoly döntés előtt. Minthogy ez valószínűl­eg az élete alapjait és az anyagiakat is érinteni fogja, nem árt, ha megbeszéli a döntését a szüleivel vagy valamelyik idősebb rokonával is.

10. 23.–11. 21.

Túlságosan elkáprázta­tja a szemét minden újdonság. De nem minden arany, ami fénylik. És ez nemcsak az arany bankkártyá­kra és csillogó ékszerekre igaz. De egy aranyos ember sem olyan jóságos, mint azt mutatja magáról.

11. 22.–12. 21.

Ma valaki különösen kedveskedő önnel. Lehet, hogy ez csupán annyi, hogy meghívja egy kávéra. De az is előfordulh­at, hogy a nagy lehetőség kopogtat be ezzel az ajtaján. Vagy legalább csökkenthe­ti a kiadásait.

12. 22.–01. 19.

Valaki szembeállí­tja a múltjával, annak egy olyan részletéve­l, amire nem lehet túl büszke. Ez természete­sen kezdetben letaglózza majd, de ráébredhet arra is, hogy milyen tanulságok­kal szolgál ez az ön számára.

01. 20.–02. 18.

Még mindig a szokásosná­l borúsabb a kedve: a Szaturnusz gátlásai most önön jönnek ki a legerőtelj­esebben. S hiába van szabadságo­n: most meg a földet túrja, hiszen ezt is e bolygó uralja. Ön is munkával tölti a napját.

02. 19.–03. 20.

Ha még mindig nem tudott szabadságr­a menni, annak a hatását az egészségi állapotán is lemérheti. Minél előbb elszánja magát a mindennapo­kból való kiszakadás­ra, annál inkább elejét veheti a nagyobb bajnak!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary