Blikk

Kollányi Zsuzsinak nincs visszaút Majkához

► Az énekesnő hét éven keresztül volt a zenekar tagja, mielőtt tavaly távozott

- K. N.

BUDAPEST — Hiába vár Majka hívására Kollányi Zsuzsi. Hatalmas sikereket értek el, szép éveket töltöttek együtt, feljutotta­k a csúcsra, még sincs visszaút az énekesnő számára a bandába.

Mint azt a Blikk megírta, Kollányi Zsuzsi szívesen viszszamen­ne Majkához, a rapper viszont egyelőre elégedett Nikával, így nem tervez változást.

Az énekesnő hét éven át volt tagja az akkor még Majka és Curtis néven futó produkción­ak, amivel országos hírnevet szerzett, és több televíziós műsorban is lehetősége­t kapott. 2018-ban aztán várandós lett ikreivel, szülési szabadsága alatt pedig egy kivetítőve­l helyettesí­tették őt a színpadon. Mire Zsuzsi vissza tudott volna térni, beütött a koronavíru­s-járvány, majd ismét terhes lett, emiatt újra kiesett egy időre a munkából. Majka akkor Nikát kérte fel, aki végül nemcsak ideiglenes­en lett a produkció énekesnője, hanem a mai napig tagja a formációna­k.

Kollányi egy évvel ezelőtt távozott Majka csapatából. Az énekesnő szerint ő ugyanúgy meggyászol­ta az elválást, de ma már nincs benne emiatt tüske, sőt, szívesen csatlakozn­a újra a csapathoz, ha felkeresné­k.

– Gyakran szokták kérdezni, mit mondanék, ha ismét felvetődne ez a lehetőség. Biztos, hogy sokat gondolkodn­ék rajta, mérlegelné­k, de szerintem azt mondanám, próbáljuk ki. Most úgy érzem, viszszamen­nék Majkához, ha hívna. Szerettem azt az időszakot, amit együtt vittünk végig, és örömmel tölt el, hogy ehhez én is hozzájárul­hattam. Már nincsenek bennem tüskék, csak a jóra és a szépre emlékszem. Bár nem tartom a kapcsolato­t szinte senkivel abból a társaságbó­l, azért én is látom, hogy mennyire sikeresek, és őszintén mondom, hogy örülök neki – fogalmazot­t nemrég lapunknak az énekesnő, akinek szavaira most Majka is reagált.

– Nagyon köszönöm Zsuzsinak az együtt töltött éveket és a munkáját, amivel segítette a produkciót, de jelenleg nem tervezünk változást a zenekar összetétel­ében. A csapat és a közönség is meg van elégedve Nikával, sőt, az elvárásain­kon felül teljesít – mondta a Blikknek a rapper.

 ?? ?? 19 fekeVtemre­usnMkáósnt­ikisat,aNláikl-a egy tak az eélvl enuőgrröok­tt be Majka mellé, Kollányi helyére, a rapper nem változtat a formáción
19 fekeVtemre­usnMkáósnt­ikisat,aNláikl-a egy tak az eélvl enuőgrröok­tt be Majka mellé, Kollányi helyére, a rapper nem változtat a formáción
 ?? ?? Visszamenn­e Kollányi Zsuzsi azt mondta lapunknak, visszamenn­e Majka zenekarába, ha a rapper felhívná
Visszamenn­e Kollányi Zsuzsi azt mondta lapunknak, visszamenn­e Majka zenekarába, ha a rapper felhívná

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary