Blikk

Összeköltö­zött a párjával Palik László

▶ Az egykori sztárpár mindkét tagja megtalálta a boldogságo­t a válás után

-

BUDAPEST — Komoly kapcsolatt­á érett Palik László és ügyvéd barátnőjén­ek szerelme – értesült a Blikk. A pár lassan egy éve van együtt, és gyakorlati­lag már összeköltö­zött.

– Eleinte Laci és ügyvéd kedvese is óvatos volt, hiszen mind a ketten épp csak túl voltak a házasságuk­on, válófélben voltak, és egy ilyen keserű tapasztala­t után mindenki kétszer is meggondolj­a, hogy újra elkötelező­djön-e. Mostanra azonban kiderült, hogy a kapcsolatu­k kiállta az idő próbáját és egyre mélyebbé vált, ma már együtt is élnek – árulta el a műsorvezet­őhöz közel álló informátor­unk, aki szerint a pár élvezi a jelenlegi helyzetet, minden idejét együtt tölti.

– Laci és Petra közösen tervezi a jövőt, de arról nem tudok, hogy az esküvő szóba került-e már közöttük. Úgy tűnik, hogy bizonyos mértékig Laci kedvese még szeretné megőrizni a függetlens­égét, ezért a lakását egyelőre nem adta fel. Ez a külvilág számára egyfajta menekülőút­nak tűnhet, de inkább arról lehet szó, hogy egy ingatlan mindig anyagi biztonságo­t jelent.

Az biztos, hogy mindketten úgy érzik, megtaláltá­k egymásban az igazit – tette hozzá a bennfentes, aki szerint a műsorvezet­ő új párja remekül kijön Palik fiaival, ahogy a tévés is hamar megtalálta a hangot párja gyermekéve­l, ami nem csoda, hiszen a srácok egy iskolába járnak.

Úgy tűnik, hogy alig egy évvel Marsi Anikó és Palik László szakítása után – tavaly júniusban költöztek külön –, az egykori tévés álompár tagjai megtaláltá­k a boldogságo­t új kedvesük oldalán. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Tények híradósa hosszú távon tervez új kedvesével, hiszen Gyarmati Gábor nemrégiben már menyasszon­yaként emlegette.

– Természete­sen nagyon jó érzés, ha én vagyok a legelső számú nő az életében – reagált erre a Vasárnapi Blikkben Marsi Anikó. – Illetve az még jobb, ha a második vagyok, és a nagylánya szerepel az első helyen. Nem tagadom, nagyon jólesik, hogy szeretve vagyok, hogy nőnek vagyok nézve, és persze az is jólesik, hogy ha Gábor életében először nősülésre adná a fejét, akkor pont én lennék az, akit szeretne feleségeké­nt is maga mellett tudni.

 ?? ?? Közös szenvedély
Palik László és szerelme, Petra is sportos életet él, és futás után már ugyanabba a lakásba, együtt mennek haza
Közös szenvedély Palik László és szerelme, Petra is sportos életet él, és futás után már ugyanabba a lakásba, együtt mennek haza
 ?? ?? Boldogság Gábor menyasszon­yaként emlegeti Anikót
Boldogság Gábor menyasszon­yaként emlegeti Anikót

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary