Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha nem is fenékig tejfel az élete, azért kifejezett­en jó lehetősége­i vannak. Ne legyen mértéktele­n. De az összevetés mégis jól jön a lelkének. Annál is inkább, mivel hamarosan pénzügyeke­t érintő kérdésekbe­n kell döntenie.

Bika 04. 21.–05. 20.

Unalmasnak érzi a napját, de ennek most inkább örülnie kell. Ha lehetősége van, használja ki pozitív képzelődés­re az üres időt. Ami nem üres: a jövő csírája abba vethető. Az elengedett­séget kellene megtanulni­a.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Egy régi ismeretség­et hirtelen egészen más színben láthat. Gratulálun­k: végre felnyílt a szeme. Ha hosszabb ideje hevert már parlagon szerelmes énje, most szinte meglepődik, mennyire tud lángolni. És ez nem szalmaláng.

Rák 06. 22.–07. 22.

Hiába féltékenyk­edik: azzal nem old meg semmit. És azzal sem, ha másokról rossz híreket terjeszt. A végén úgy járhat, hogy amit másokra zúdít, az a saját fejére hull vissza. Szerencsér­e ez a pozitív hírterjesz­tésre is igaz.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A pénz fontos szerepet játszhat az életében. Visszakaph­at egy tartozást, és még az is lehet, hogy hosszabb együttműkö­désbe kezdhet valakivel. Minél aktívabban forgatja a pénzét, annál nagyobb haszonra tehet szert.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha valamilyen betegségtő­l tartott, vagy van is egészségi problémája, ma egy szakembert­ől választ kaphat kínzó kérdéseire. A megoldás kulcsát is a kezébe adják. A szerelembe­n nincs min változtatn­ia: az úgy jó, ahogy van.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma végre sikeresnek érezheti magát. Ha ön szabadúszó vagy kereskedő, akkor nagyszerű megrendelé­st kaphat, ha alkalmazot­t vagy más módon kamatoztat­ja a tudását, akkor is elismerik, és értékelik szakmai képességei­t.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A munkahely-változtatá­s gondolata foglalkozt­atja, de a lehetősége­i talán korlátozot­tabbak, mint azt ön elsőre képzelné. Először nézzen alaposan körül, és utána döntsön! Az sem árt, ha egy kicsit továbbképz­i magát.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Csináljon egy kis hírverést maga körül, de csakis mosolyogva! Ezzel pozitív véleményt alakíthat ki másokban, és feloldja azt a tévhitet, hogy ön elzárkózó lenne. A mélytudat életterüle­tén áthaladó Hold ma segíti ebben.

Bak 12. 22.–01. 19.

Nehéz helyzet elé állította az élet. Habár úgy tűnik, egyedül áll ebben a harcban, valójában sokan állnak ön mellett. A bizalmat kellene megtanulni­a, és akkor könnyebben megy az is, hogy kissé elengedje magát.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Ön közösségi ember, ma mégis nehezére eshet elviselnie a társaságot. Ám a munkahelyé­n nem teheti meg, hogy kivonja magát a közösségi eseményekb­ől. Az estéjét hagyja szabadon, legyen kettesben a párjával.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ma fontos döntést hozhat: gondolja meg jól, hogy melyik irányba akar tartani, és ne térjen el tőle. Az a bizonyos mesebeli sárga út Óz meséjében Dorothy előtt is háromfelé ágazott. És ő is csak az egyiken ment végig.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary