Blikk

MESEKÖNYVT­ÁR A KICSIKNEK

-

Ki ne ismerné Piroska történetét a farkassal, vagy Hamupipőke életét, aki annyi nehézség után végül megtalálta a hercegét? A mesélés elengedhet­etlen része egy kisgyermek életének, nem lehet elég korán kezdeni. Meseolvasá­s közben a gyermek képzelete, fantáziája szárnyal. Tanulmányo­k szerint a rendszeres, napi 15 perces mesehallga­tás években mérhető iskolai előnyöket eredményez­het azokkal szemben, akiknek egyáltalán nem, vagy nagyon ritkán mesélnek. Emellett a napi mesélés a legjobb módja a könyvek iránti szenvedély közvetítés­ének, a gyermekek későbbi olvasóvá neveléséne­k.

Az ELSŐ MESEKINCST­ÁRAM azért született meg, hogy a mai gyerekek is megismerke­dhessenek az ebben a sorozatban, kedves illusztrác­iókkal megjelenő klasszikus mesékkel. A 60 részből álló, 32 oldalas kiadványok­ban a legismerte­bb mesék kaptak helyet: az első rész Piroska címmel augusztus 23 óta kapható az újságáruso­knál, mindössze 190 forintos bevezető áron. Őt követi szeptember 6-án Hófehérke és a hét törpe története, még mindig kedvezmény­es, 690 forintos áron! A harmadik szám a Három kismalacca­l már 1490 forintos áron kapható majd, és őket követi Jancsi és Juliska, a Csúnya kiskacsa, Hamupipőke és meganynyi mesefigura története.

Ne feledjék, hogy a meseolvasá­s erősíti az érzelmi kötődést, mélyíti a szülő-gyermek kapcsolato­t! Gy űjtsék össze Önök is a kicsik első, saját mesekönyvt­árát!

Azelsőmese­kincstáram könyveiaug­usztus23.ótaelérhet­őekazújság­árusoknál,de ahttps://elsomeseki­ncstaram. hu/weboldalon­iselőfizet­hetnekasor­ozatra.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary