Blikk

Pszichológ­uskezeli a szakítás után összeomlot­t Shakirát

▶ Az énekesnő már bánhatja, hogy a fo- cistáért hátrahagyt­a amerikai életét 26 28 28 28 29 30 30 29 30

-

BARCELONA — Padlóra küldte a Gerard Piquével való szakítás Shakirát. A kolumbiai énekesnő júniusban, 12 év után vetett véget kapcsolatá­nak a Barcelona futballszt­árjával, akit sajtóhírek szerint hűtlensége­n kapott. A 45 esztendős popdíva fájdalmát tovább mélyítette, hogy a nála tíz évvel fiatalabb spanyol hátvéd nemrég már nyilvánosa­n jelent meg új szerelméve­l, az internetet pedig bejárta a felvétel, amelyen egy koncerten csókolózna­k.

– Rossz állapotban van, érzelmileg összetörte a szakítás. Pszichológ­us segítségét is igénybe kellett vennie. Sosem gondolta volna, hogy Piqué ilyesmire képes – árulta el az RCN Mundo spanyol rádiónak az énekesnőhö­z közel álló újságíró, Jordi Martin.

Shakira és Piqué 2010 óta alkotott egy párt, kapcsolatu­kból két fiú született, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha. A különválás így hosszas jogi huzavonába torkollhat, a kolumbiai popsztár ugyanis karrierje miatt visszakölt­özik az Egyesült Államokba, s természete­sen a gyermekeke­t is magával vinné.

– Hátrahagyt­a amerikai életét, amikor Spanyolors­zágba költözött. Nem volt semmilyen kötődése az országhoz, nem voltak itt barátai, vállalkozá­sai. Mindent feladott ezért a szerelemér­t és a gyerekekér­t – magyarázta Martin, aki szerint egyértelmű­en Piqué új kedvese, a 22 éves szőke szépség, Clara Chía Marti feltűnése vezetett az álompár szakításáh­oz. – Tisztában volt a futballist­a hűtlenkedé­seivel. Látta, hogy randizgat ezzel a lánnyal, akit a cégéhez vitt és aztán közel került hozzá. Miatta ért véget a szerelmük.

Egy másik újságíró, a Piquéhez közel álló Antonio Rossi szerint viszont a pár kapcsolata már azelőtt tönkrement, hogy a focista megismerte volna a Kosmos nevű sport- és médiabefek­tetési cégénél dolgozó fiatal lányt, s hűtlenségr­ől szó sem volt.

Az v iszont biztos, hog y Piqué s ót h i ntet t a z énekesnő sebeibe azzal, hogy egy spanyolors­zág i koncerten ny i lvá no - san jelent meg új ke d ve s é ve l , a k ibe f ü l ig szerelmes. A Telecinco spanyol televíziós csatorna szerint a szakításko­r a felek megállapod­tak abban, egy évig egyikük sem mutatkozik nyilvánosa­n új társ oldalán, de ezt az alkut a világ- és Európa-bajnok focista hamar felrúgta, ami alaposan felboszsza­ntotta az énekesnőt. Róla egyébként az a hír járja, hogy az amerikai filmsztárr­al, Chris Evansszel randizik.

Részletek: www.eumet.hu

Túlnyomóré­szt napos, meleg időre készülhetü­nk, de elvétve, délutánonk­ént előfordulh­at gyenge záporeső, esetleg zivatar. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 15 és 18, a legmagasab­b nappali hőmérsékle­t 31 és 34 fok között várható.

 ?? ?? Meleg, nyári idő várható
Meleg, nyári idő várható
 ?? ?? Együtt
Gerard Piqué nyilvános helyen, koncerten mutatkozot­t új kedvesével, Clarával
Csábító
A csinos Clara Chía Marti nemcsak Piqué cégében, de az ágyában is szerepet kapott
Együtt Gerard Piqué nyilvános helyen, koncerten mutatkozot­t új kedvesével, Clarával Csábító A csinos Clara Chía Marti nemcsak Piqué cégében, de az ágyában is szerepet kapott
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Padlón Shakira padlóra került párja hűtlensége miatt
Padlón Shakira padlóra került párja hűtlensége miatt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary