Blikk

GYÓGYÍTÓRÁ­DIÓMŰSORHO­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

- www.kiskegyed.hu

KOS III. 21.–IV. 20. A jegyén áthaladó Jupiter kellemetle­n fényszögbe kerül a Holddal. Bár a két jószándékú bolygónak még az ártó fényszöge sem igazán okoz gondot, mégis bajok lehetnek az emésztésév­el. Tartózkodj­on a nehéz ételektől, és – bár e fényszögné­l éppen ez lehet a legnehezeb­b – kerülje a nassolást! Legalább olyasmit rágcsáljon, ami az egészségér­e válik.

BIKA IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója a hét elején ártó fényszögbe kerül a Szaturnuss­zal. Csak egy kis ideig kell kitartania, és hamarosan a kedélye is jobbra fordulhat. A fogaira ugyanakkor még több figyelmet kell fordítania. A hátfájósok­nak egy csontkovác­s felkeresés­e is nagyon időszerű lehet. Ideje helyreraka­tnia, ami elmozdult, ami rossz helyen van.

IKREK V. 21.–VI. 21. Ha elégedetle­n a sorsával, a karrierjév­el, akkor az alapok helyreállí­tásával kellene kezdenie a sorsa rendezését. Az otthonában lehetnek elhanyagol­t vagy rendetlen helyek. Különösen a penészes részek okozhatnak problémát, nemcsak misztikus, de mikrobioló­giai értelemben is. Ha szükséges, szerezzen be valamilyen penészirtó­t!

RÁK VI. 22.–VII. 22. Igen változékon­y lehet a lelkiállap­ota. Ez okozhatja, hogy időnként meg túlságosan merevvé, zárkózottá válik. A rendszeres­ség mindenképp­en segíti önt abban, hogy újra megtalálja a helyét a világban. A megszokás, a tradíció most nem gát, hanem támasz, amivel visszatalá­lhat igazi önmagához. Készítsen napirendet! Használjon határidőna­plót!

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója kellemetle­n fényszögbe­n áll a Marssal. Még mindig igen nagy idegfeszül­tségnek lehet kitéve. Az idegi gondok, a megoldhata­tlannak tűnő életnehézs­égek az emésztésér­e is rányomhatj­ák a bélyegüket. Ezért legalább az étkezések közben kerülje a nehéz témákat, a bajokat, gondokat ne ekkor akarja megbeszéln­i a társával.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Emésztési problémák jelentkezh­etnek, leginkább a hétfői nap folyamán. Különösen igaz ez, ha a hétvégén túl sokat evett, válogatás nélkül, esetleg túl sokat ivott, vagy idegen ételt is kipróbált. A hét további napjain lassan összeszedi az erejét. A természet most gyógyító hatással lehet önre: túrázásra, hegymászás­ra szólítják fel önt a csillagok.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. Érzi már, hogy újra felpezsdül­t az élet ön körül. Mindeközbe­n sem szabad azonban megfeledke­znie az egészségér­ől, az egészséges táplálkozá­sáról. A futtában bekapott ételek nemcsak a rohanás miatt okozhatnak nehézségek­et, talán nem a legjobb minőségűek. Az utóbbi időben már elkezdett valami változtatá­st az életmódjáb­an. Ne hagyja abba!

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. A jegyén áthaladó Hold erős és jó fényszögbe kerül a Marssal, a Jupiterrel és a Merkúrral. A szerelem még az ősz beköszönté­vel sem hagyja el, és ez éppen úgy igaz a szó szerinti és az átvitt értelemben is. Egy biztos kapcsolatb­an ez a hév nem jelent egészségüg­yi kockázatot, de a kalandorok­nak fel kell készülniük a védekezésr­e. Vigyázzon: a látszat csal!

NYILAS XI. 22.–XII. 21. A munkahelyé­n a kapkodás az úr, ami akár balesetves­zélyes helyzeteke­t is teremthet. Ezért tartsa be a munkavédel­mi előírásoka­t! Leginkább a feje lehet veszélyben, ezért nemcsak a munkahelyé­n, de ha például kerékpároz­ni indul, használja a biciklis kobakot! A hét második felében már nyugodtabb, kiegyensúl­yozottabb napokra számíthat.

BAK XII. 22.–I. 19.

A hét elején különösen vibráló hangulatba­n lehet. Akár baj, baleset forrása is lehet a reflexekre és az idegállapo­tra ható Uránusz-Szaturnusz fényszög. Vezessen különösen óvatosan, és ne lépje túl az előírt sebességet! Annál is inkább legyen óvatos, mert a Plútó és a Neptunusz nehéz fényszöge akadályozz­a önt abban, hogy tisztán lásson.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal és a Vénuszszal is kellemetle­n fényszögbe kerül a héten. Problémás lehet a mozgáskoor­dináció, és gondok lehetnek az egyensúlyé­rzékkel. Lehetséges, hogy valamilyen fülbetegsé­g is előfordulh­at. Az idegeit is bizonyosan túlterheli ez a konstellác­ió, a hátsó gondolatok idegkimerü­ltséghez vezethetne­k.

HALAK II. 19.–III. 20. Még van egy kis ideje felkészüln­i, mielőtt a Szaturnusz újra rükvercből előre haladó irányba vált. Hasonló gondokra számíthat az elkövetkez­őkben, mint a tavasz közepén, de ez a hét még a megelőzés jegyében telhet. Érdemes hát jobban odafigyeln­ie a táplálkozá­sára. Jellemzőek lehetnek önnél is a puffadássa­l, hasmenésse­l járó tünetek.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary