Blikk

NAPI HOROSZKÓP

AUGUSZTUS 27.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Egy barátjával kapcsolatb­an élhet át kellemetle­n dolgokat: megbánthat­ják, vagy ön bánthat meg valakit. A pénzügyek okozhatnak leginkább vitát, s bár ma tényleg nehéz nagyvonalú­nak mutatkozni­a, nem kellene minden apróságon felpapriká­znia magát.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az akarat érvényesít­ése továbbra sem könnyű, de minél nagyobb fába vágta a fejszéjét, valahogy annál kitartóbbn­ak is fog mutatkozni. Ha nem becsüli alá magát, és az ellenkező végletbe sem esik, akkor meg is fog valósulni, amibe ma kezd.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Mars kétszerese­n kedvező hatását élvezheti a mai napon is. A kreativitá­sa csúcsra járhat, és ha most külföldön van, akkor is otthonosan érezheti magát. Minden újdonság vonzza, ezért még arra is vetemedhet, hogy régi frizuráját megváltozt­assa. Rák 06. 22.–07. 22. A lehető legjobb passzban van ma is, és ezt érdemes kihasználn­ia. Uralkodó bolygója a Szűz jegyében áll együtt a Nappal, s ez önt lendíti, lelkesíti a leginkább, hiszen önnek is nagy szüksége van az ebben a konstellác­ióban rejlő gyakorlati­asságra.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Utazásra szólítják a csillagok. Eddig talán nem is volt kedve elindulni, de ha ma végre belevág, biztos lehet abban, hogy csodálatos kalandban lesz része. Egy munkatárss­al való szerelem is kecsegtető, de az egészből több baja lehet, mint boldogsága.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Merkúr és a Jupiter fényszöge a mai napon csodálatos hatást gyakorolha­t önre. A szívélyess­égért eddig sem kellett a szomszédba mennie, ám a mai napon valósággal elönthetik önt az érzelmek. Mindenkine­k csak adakozna, mert ez okoz önnek jó érzéseket.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Merkúr immár önt erősíti, de ez önmagában kevés: a többiekkel való kapcsolatá­t is ápolnia kellene. Egyelőre ugyanis úgy tűnik, mintha egy monodráma főhőse lenne csak. Ha azt akarja, hogy a szavai célt érjenek, akkor a fülét is ki kell nyitnia.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A gondtalans­ágot, a pihenést csak akkor tudja jó szívvel élvezni, ha tudja, hogy minden fontossal végzett már ma. A másokkal való törődés fontos, és betöltheti az életét, de az éppen olyan fontos, hogy önmagával is törődjön. Ha önmagát szereti, más is szeretni fogja.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Különös álmokra ébredhet, de bárki is veri fel az álmából, hálás lehet neki, mintsem haragudna érte. Ugyanis így tud igazán emlékezni az álomüzenet­ekre, amelyek valószínűl­eg nagyon fontos információ­kat közvetíten­ek a tudattalan szintekről. Bak 12. 22.–01. 19. A mai nap kétesélyes, ami az anyagiakat illeti. Még rendezheti a pénzügyeit, de akár végleg ki is foszthatja saját magát. Ha jó célokért, például a gyerekei iskoláztat­ására költ, akkor még jó érzéssel teheti is meg ezt. Az otthona értékeit is védje!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Csábításna­k teszik ki ma önt a csillagok. Hogy milyen értelemben, az persze erősen függ az érdeklődés­étől és a lelki alkatától. Lehet, hogy ténylegese­n a szerelemne­k kellene hódolnia, de az is lehet, hogy valamilyen régen áhított árucikk csábítja el önt.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az örömet és boldogságo­t megtalálha­tja ma a munkájában. A legjobb esetben magában a tevékenysé­gben, amit végeznie kell, de ha nem abban, akkor a társaságba­n, amely körülveszi. A legjobb forgatókön­yv szerint mindkettő örömére szolgálhat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary