Blikk

Közönyösen sétáltak el a vérző lábú Andi mellett

▶ A sebek begyógyuln­ak, de a szemtanúk érzéketlen­sége fájdalmas emlék marad

-

BUDAPEST — Csúnya balesetet szenvedett Molnár Andi. Rollerezés közben szétesett alatta az elektromos roller, ő pedig elesett és megsérült. A táncművész Instagram-sztoriban számolt be követőinek, hogy mi történt vele a belvárosba­n rollerezés közben.

„Én, aki sosem esik el, aki biztonságg­al bringázik harminc éve. Egy közösségi rollert használtam tegnap, ahog y má r é ve k ót a szívesen kerülöm így el a dugókat és a parkolássa­l járó feszü lést. Szó - val a roller széteset t a lat ta m, a kormánya leesett menet közben, én pedig döntöttem. Amennyire tudtam, oldalra dőltem, és beestem egy parkoló autó alá” – írta Andi, akit nem is a roller állapota háborított fel, hanem az, hogy a járókelők közül senki nem sietett a segít

Sérülés

Ügyeleten kötözték be Andrea sebeit

ségére: szinte tudomást sem vettek arról, hogy vérző lábbal fekszik a földön.

„Volt, aki rám nézett, elfordult és továbbment. Hazasántik­áltam vérben, majd jött a felmentés és az ügyeleti ellátás.”

Az ismert táncos egész jobb lábfejét és a bal nagy lábujját is bekötözték, amiről fotót is megosztott Instagram-történetéb­en.

„Nem tört, megmarad mind a tíz lábujj, úgyhogy köszi, jól vagyok! Vigyázzato­k a közösségi rollerekke­l!”– tette hozzá beszámolój­ában.

Lapunk megkereste Andit, s mint kiderült, a sérülése ellenére nem esett ki a munkából.

Molnár Andrea kipihente magát, és tegnap már dolgozott, megtartott­a a tánc

óráját

– Jól vagyok, köszönöm! Sajnos nem tudok beszélni, mert egész nap tanítok – mondta a táncos, majd bontotta a vonalat.

Molnár Andrea esete sajnos nem egyedi, például Boros Lajos is megtapaszt­alta a járókelők közönyét, amikor az év elején elesett az utcán. Megbotlott egy földből kiálló vasdarabba­n, és a fenekén, valamint a hátán keletkezet­t zúzódások mellett az egyik ujja is eltört. Hiába voltak ennek többen is szemtanúi, senki nem segített, így a 74 éves rádiós kénytelen volt nég ykézláb hazavonszo­lni magát.

– Mindössze négykézláb­ra sikerült állnom, szerencsér­e majdnem otthon voltam, így

 ?? ?? Felpolcolv­a
Felpolcolv­a
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary