Blikk

Marics Peti: Jövőre lassítunk

-

BUDAPEST — Ugyan négy éve létezik már a ValMar duó, de az igazi nagy dobást az elmúlt hónapokra tartogattá­k. Marics Peti és Valkusz Milán berobban a sztárok közé, teljesen megváltozo­tt az életük.

Hogy mi a titkuk? Talán az Úristen című gigasláger­üknek és Marics Peti tévés szereplése­inek köszönhető, hogy manapság mindenki rájuk kíváncsi. Nem meglepő, hogy október 1-jén a 65 éves Ötöslottó Szuperkonc­ert egyik fellépői is ők lesznek. A fiúk folyamatos­an úton vannak, így eltűnt az egyensúly az életükből. Elhatározt­ák, ennek jövőre vége.

– Miután az ember lenyomott hathét fellépést, előtte a beállással, az oda-v issza utazással, a koncertek utáni fotózkodás­okkal, az élőzéssel, két napig legszívese­bben csak feküdne az ágyban, de nem tud. Jövőre lassítunk – ígérte Marics Peti.

Elárulta, megbeszélt­e Milánnal, hog y muszáj változtatn­i, mert az őrült tempót következmé­nyek nélkül nem lehet fenntartan­i.

– Elmebeteg mennyiségű fellépésün­k van, amit nem lehet lemondani. Így is kellett már, amikor a hangszálpr­oblémák miatt nem tudtam fellépni. Most káosz van, ezt ki kell húzni, és jövőre már kevesebb koncertet akarunk, és eseményekb­ől is csak azt, amit muszáj – jelentette ki Peti.

A fiúknak azt is meg kell szokniuk, hogy a hirtelen jött sztárságuk miatt már a privát életük is alaposan megváltozo­tt.

– Az, hogy szeretnek, nem rossz, de sajnos néha már tényleg sok. Nem tudjuk úgy elengedni magunkat, mint pár éve, mérlegelni kell, hogy figyelhetn­ek minket. Sajnos emiatt elveszik az életünkből egy-két esemény. Tudom, az ismertség ezzel jár, de nehéz feldolgozn­i, hogy már nem tehetünk meg mindent, mint korábban – árulta el Milán, aki azt is bevallot ta, lassan szük sége lesz egy nyaralásra is. – Wakeboardo­zni szoktam, de szeretünk moz i b a , sz ab adu ló sz o - bába menni – sorolta

Milán, aki nemcsak a színpadon, de azon k ív ül is sok időt tölt

Petivel.

Páros

Bárdosi Sándor Szőke Zsuzsi oldalán készül a Dancing with the Stars harmadik évadára

 ?? ??
 ?? ?? B. P.
B. P.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Sztárok
Marics Peti (jobbra) és Valkusz Milán, azaz a ValMar a fiatalok kedvence
Sztárok Marics Peti (jobbra) és Valkusz Milán, azaz a ValMar a fiatalok kedvence

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary