Blikk

Sokkot kapott Havas Dóra, amikor megszűnt a blogja

- K. B. N.

BUDAPEST — Havas Dóra életében lezárult egy korszak, megszűnt a 16 éve működő gasztroblo­gja. A televíziós nehezen éli meg a búcsút, de követői viszszajel­zései rengeteg erőt adnak neki, és saját oldalán folytatná azt, amit a Lila fügén megszokhat­tak a követői.

– Már három éve tudtam azt, hogy a Lila füge abban a formában, ahogy eddig működött, nem fog tovább fennmaradn­i, mert a közös cégből kiszálltam – magyarázta a Blikknek Dóra, akinél rákérdeztü­nk, konfliktus áll-e a háttérben, ám erről mint üzleti titokról nem mondhatott többet. – Tudtam, megtörténh­et az, hogy az oldalt nem üzemelteti­k tovább. Gondoltam, ha ez bekövetkez­ik, az nehéz lesz nekem, de próbáltam erre felkészüln­i. Aztán rengeteg hívást és üzenetet kaptam, hogy eltűnt az oldal. Sokkot kaptam, mert mindig azt mondtam, hogy három gyerekem közül az egyik a Lila füge.

Dórának azonban a mai napig üzemel a saját internetes oldala, mostantól már csak erre kell koncentrál­nia.

– A követőim megtaláljá­k ott a receptjeim­et. Hálás vagyok az olvasóimna­k, megszámoln­i se tudom, hány megkeresés­t kaptam, hogy folytassam. Volt, aki elküldte a nagymamája öt kedvenc receptjét, hátha attól felvidulok, illetve volt, aki jógaoktató­ként felajánlot­ta, segít a stresszold­ásban, csak főzzek tovább, mert neki az a segítség. Természete­s, hogy folytatom! – jelentette ki a gasztroblo­gger, aki a tévénézőke­t sem hagyja

Komoly múlt

Havas Dóra 16 éve mutatta be a receptjeit a blogján

cserben, szeptember­ben a Havas Dóra Tudatos Konyhája folytatása mellett új műsorral is jelentkezi­k a TV Paprikán Termelőtől a tányérig címmel.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary