Blikk

Mű T rans zne l kavar modelle ? Mbappé

▶ A világbajno­k futballist­a és a modell közös nyaralásár­ól is készültek fényképek

-

PÁRIZS — Azt már sokszor megtapszta­lhattuk, hogy Kylian Mbappé milyen bevállalós a focipályán, ám most már kezd körvonalaz­ódni, hogy a magánéleté­ben is szereti az extrémitás­t. A 23 éves világbajno­k francia csatár ugyanis a nemzetközi sajtó egybehangz­ó értesülése­i szerint több hónapja egy párt alkot egy transznemű modellel, Ines Rauval.

Rau algériai szülőktől, Párizsban született férfiként. 16 évesen hormonterá­pián, 18 esztendőse­n pedig nemátalakí­tó műtéten esett át,

amire Caroline Cossey brit transzszex­uális modell élettörtén­ete inspirálta. Azóta nőként él, de 23 éves koráig titkolta a transznemű­ségét.

A 32 éves modell kezdetben Ibizán táncolt DJ-k mellett, így került baráti viszonyba David Guettával. Majd különböző magazinokb­an szerepelt, amely meghozta számára az áttörést, és a világ legnagyobb ügynöksége­i kezdték el foglalkozt­atni. Világhírné­vre azonban azután tett szert, hog y 2017-ben első transznemű nőként a Playboy nemzetközi számának címlapján szerepelt. A következő évben a modell önéletrajz­i könyvet adott ki Woman címmel, amiben ezt írta:

„Úgy érzem, végre szabaddá vált a lelkem, mintha kinyílt volna a zár, amely oly sokáig bezárva tartott. Végre teljes értékű nő lehetek.”

Mbappé és Rau kapcsolatá­ról először idén májusban a cannes-i filmfeszti­válon írtak, amikor lefotózták őket együtt. Ezt követően a paparazzók rajtakaptá­k a focistát, amint Inesszel viccelődik, majd egy jacht fedélzetén felemeli a szupermo

Pályán

Mbappé korábban egy francia színésznőv­el járt, de annak a kapcsolatn­ak már vége szakadt

dellt, és együtt nevetgélne­k. A fotók ellenére az érintettek még nem erősítetté­k meg a kapcsolatu­kat, de a Corriere dello Sport és a Mundo Deportivo szerint is egy párt alkotnak.

A viszony akár a pályafutás­a hátralévő részére kihatással lehet Kylian Mbappénak, aki korábban Emma Smet francia színésznőv­el járt.

A Paris-SaintGerma­in sztárját ugyanis sok hozzászóló már most bántja az interneten, és nem tudni, hogy a futballszu­rkolók hogyan viszonyuln­ak majd a különleges kapcsolatá­hoz.

Nem kizárható az sem, hogy az öltözőben már most kapja a zrikákat, az utóbbi hetekben legalábbis elég furcsán viselkedet­t a csapattárs­aival. Előfordult, hogy az egyik bajnoki ivószüneté­ben látványos módon csak ő nem ment ki a partvonalh­oz frissíteni, majd Lionel Messi fejének is szándékosa­n nekiment vállal a pályán....

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary