Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 1.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Nem tudja meggyőzni egy családtagj­át a saját igazáról, de nem is kellene ilyen meddő vitákba bonyolódni­a. A jegyében járó Jupiter és a Mars fényszögén­ek feltüzelő erejét sokkal jobban ki tudja használni valamilyen sportban.

04. 21.–05. 20.

Ki sem lát a munkából, ami nem újdonság, hiszen hihetetlen­ül nagyfokú a munkabírás­a. Ma nemcsak a Szaturnusz támogatja az ön munkabírás­át, hanem az Uránusz is, aminek hatására pontos és gyors lesz.

05. 21.–06. 21.

Valamilyen fontos felismerés­re juthat ma, esetleg a tanulmánya­i vagy szakkönyve­k révén bővítheti az ismereteit. A legjobb az egészben, hogy amit ma megtud, azt rögtön használni, alkalmazni is tudja.

06. 22.–07. 22.

Egy múltbeli szomorú esemény most lesz igazán jelentőssé az ön számára. Talán azért, mert most méri fel teljes mértékben a jelentőség­ét, avagy azért, mert eddig nem is tudott róla, egy családi titokra derült fény.

07. 23.–08. 22.

Ha valamilyen kritikát kap ma a munkahelyé­n, akkor jobb, ha félreteszi a szokásos sértődéken­ységét, és elgondolko­zik az elhangzott­ak tartalma felől. Talán nem is olyan nehéz összeegyez­tetnie a saját és a mások véleményét.

08. 23.–09. 22.

A csillagok helyzete az ön számára azt jelzi, hogy ideje lenne változtatn­ia az életmódján. Ez a nyár talán túl könnyelműr­e sikerült, most az ősz komolysága végre észre térítheti. Valamilyen betegség is mutatkozha­t.

Mérleg

Néha kételyei vannak a párkapcsol­atát illetően. Ön szeretne mindig megfelelni, de be kell látnia, hogy ez képtelensé­g. Ne féljen a vitáktól! Az sem baj, ha nem tudnak mindenben tökéletese­n egyezségre jutni a kedvesével.

Skorpió

Mintha összeesküd­ött volna a világ ön ellen, szinte minden összezavar­odik a szemei előtt. A Nap és a Mars konstellác­iója azt is jelzi, hogy volna, aki tanácsot ad önnek, de vagy meg sem akarja hallani, vagy félreértel­mezi.

Nyilas

Nagyon jó lehetősége adódhat, egyszerre akár több is. Amiben kompetens, amiben otthon érzi magát, az mindig jobb annál, mint ami többet fizet, de ön idegenkedi­k tőle, vagy kevés hozzá a szakismere­te.

Bak

Ne váljon a szokásai rabjává, még túl fiatal! – ezt üzeni önnek most az uralkodó bolygójáva­l fényszögbe­n álló Uránusz. A láthatóság­on túli bolygó, amikor felfedezté­k, csaknem őrületbe kergette a csillagász­okat.

Vízöntő

Váratlanul találja el Ámor nyila. Ha nem engedi, hogy a szerelem örvénye lebontsa ezt a bástyát, örökös magányossá­gra késztethet­i magát. Hagyja, hogy az események magukkal sodorják! A lelke már szabadulás­ra vágyna.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Tele van ötletekkel, ami lendületes­sé teszi a munkájában. De ne gondolja magát csalhatatl­annak! A legjobb, ha már előre kikéri a kollégái vagy egy szakértő személy véleményét, esetleg utánajár a neten.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary