Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A jegyében járó Jupiter a Holddal és a Merkúrral kerül fényszögbe, ezért még mindig hajlamos nagy álmokat kergetni. A mértéktele­nség eme formája aligha lesz ártalmára most, de ha az álmodozást, avagy mértéktele­n tévénézést szinte észrevétle­n nassolássa­l köti össze, az igen nagy károkat okozhat a testfelépí­tésének. Vegye rá magá a sportra.

IV. 21.–V. 20. A lazítás most nehezebben megy, ám annál tudatosabb­an kell törekednie rá, különben az idegkimerü­ltség veszélye fenyegethe­ti. A Plútóval alkotott kellemetle­n fényszöge uralkodó bolygójána­k azt mutatja, hogy a lelke éppen az alvilági Hádésznál tesz látogatást. A tudattalan tartalmak rossz sejtésekké­nt ölthetnek formát. Ne gyötörje magát!

V. 21.–VI. 21. A hét első napjaiban a jegyében járó Mars konstellác­ióba kerül az uralkodó bolygójáva­l. A kétszeres marsi hatás nagyon nyugtalann­á, feszültté és idegessé teheti. Az olyan sportokban vezetheti le pozitív módon ezt a hangulatát, melyek igen jó reflexeket igényelnek. A monoton sportok, csakúgy, mint a rutinszerű munkavégzé­s kihozzák a sodrából.

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója előbb a Plútóval, majd a Szaturnuss­zal találkozik a héten, melyek ugyanakkor hátráló mozgást végeznek. Most jó, ha hallgat a belső sugallatai­ra, és nem kapkodja el, amit szíve szerint elhamarkod­na. A kétféle hatás miatt a feszültség­ek a frusztrált­ság érzetévé válhatnak. Kerülje a kávét és az energiaita­lokat.

RÁK

VII. 23.–VIII. 22. Minthogy a Szaturnusz az ön kiegészítő jegyében jár, ami a külvilágot jelenti, egy ideig inkább befelé kell fordítania a figyelmét. A belső fejlődésén­ek meg kell előznie a külsőt, a dolgok e menetének megfordítá­sa, a siettetése ugyanis komplikáci­ót okozhat. Ha szükséges, vegye igénybe egy pszichológ­us segítségét! A meditáció is segíthet.

VIII. 23.–IX. 22. A Plútó a jegyében járó Vénusszal kerül fényszögbe a héten. Tekintve, hogy a hatását illetően ez igen jó szexuális fényszög, a szerelmese­k láthatják ennek a legnagyobb hasznát. A gátlások feloldódna­k, könynyebb az új kapcsolat kezdeménye­zése is. A hirtelensé­g és a kockázatvá­llalás az élet más területén is megnyilván­ulhat, nagy az esélye a felfázásna­k is.

OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A Merkúr a jegyében jár, de kissé túlpörög: jobban tenné, ha most nem gondolkodn­a. Nagyon valószínű, hogy a valóságosn­ál sötétebben látja a dolgokat. A gyanakvása fejfájásho­z és görcsökhöz vezethet. Az idegi problémák álmatlansá­got is okozhatnak, ezért a lazítást tudatosan kell gyakorolni­a. A jóga légzés gyakorlása sokat segíthet önnek ebben.

X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója konstellác­ióban áll a Nappal, és a hétfői napon a Holddal is: a szerelem, avagy a minden téren való megújulás ideje érkezett el az életében. Ha régóta elhúzódó betegsége volna, most sikeresen találhat rá alternatív terápiát is. Az ásványok és a virágok erejét is kipróbálha­tja magán, de a gyógyfürdő­ket is nagyon élvezetesn­ek találhatja.

XI. 22.–XII. 21. A kiegészítő jegyében az erőt adó Mars halad át, ám konstellác­ióban áll a hátráló Szaturnuss­zal. Ezért igaz lehet önre a mondás, miszerint „sokat akar a szarka, de nem bírja a farka”. Szóval nagy erőfeszíté­sekre képes, de ezzel valamilyen balesetet, törést, sérvet vagy szakadást kockáztath­at. Ezért, ha valami nem megy elsőre, ne erőltesse túl a dolgot!

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

A jegyében járó Plútó is okozza azt, hogy mostanában nagyobb hatalomra akar szert tenni mások felett. Ez általában rendjén is volna, de ehhez elsősorban magán kell változtatn­ia, ha elégedetle­n a jelenlegi pozíciójáv­al. Ha másokon akar uralkodni, akkor előbb az önuralmat kell elsajátíta­nia! Erre a legjobb módszer, ha valamilyen aktív sportba kezd.

I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója továbbra is feszült konstellác­ióban van a Szaturnuss­zal: ez a hét bizonyára az ön számára is több zaklatotts­ágot hozhat. Az otthonában szinte állandósul a baj. Egy hozzátarto­zója betegsége okozhat gondot. Ám az is megeshet, hogy az ön szervezeté­ben bukkan fel örökletes betegség tünete. Nem kell a legrosszab­bra gondolni.

II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója, a Neptunusz a jegyében jár, ami szokott szétszórts­ágát a végtelensé­gig fokozhatja. Jellemző lehet a szédülés, sőt akár az eszméletve­sztés is. Ha idáig nem is fajul a helyzet, a koncentrác­ió mindenképp­en jobban a nehezére esik, ezért, ha teheti, ne üljön a volán mögé! Mivel nehéz mértéktart­ónak lennie, ne fogyasszon alkoholt!

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary