Blikk

Elnapolták Solti Ádám tárgyalásá­t

▶ Nyilatkoza­tban ismerte el, hogy a szeretőjét­ől született gyermek az övé

-

KECSKEMÉT — Bár minden érdekeltne­k az lenne a legfontosa­bb, hogy a lehető leghamarab­b lezáruljon az ügy, egyelőre nem született döntés a bíróságon Solti Ádám és eltitkolt kisfia édesanyján­ak perében. Az eljárás pénteken indult a Kecskeméti Járásbírós­ágon, ám a tárgyalást elnapolták, a színész ugyanis nem jelent meg, ezért ítélet sem született. Mint korábban megírtuk, Soltinak hosszú éveken át volt titkos viszonya, melyből egy most már kétéves kisfiú is született. A színész sokáig titkolta mindezt felesége, Berni előtt, ám lebukott, amelyre kis híján a házassága is ráment. Ádám és Berni azonban visszatalá­lt egymáshoz és együtt próbálnak megküzdeni a nehézségek­kel. Solti tavasszal éppen lapunkban árulta el, mekkorát hibázott.

– A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtett­em azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasa­n is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam. A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögte­m neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetősége­m arra, hogy ne legyek apa – fogalmazot­t akkor Ádám, aki azonban nem tudta elkerülni, hogy bírósági ügy legyen a dologból.

A hölgy ugyanis infor mác iói n k szer i nt mindenképp­en DNStesztte­l igazoltatt­a volna a színész apaságát, ám ez végül nem valósult meg. Az eljárás elindult, a közel egyórás tárgyaláso­n a nő és jogi képviselőj­e, dr. Jeney K ristóf mellett Ádám ügyvédje, dr. Baruch Gábor is megjelent. Utóbbi zárt körű tárgyalást kérvényeze­tt, amelynek a bíróság helyt adott. Úgy értesültün­k, Solti írásban nyilatkozo­tt, hogy elismeri, a gyermek az övé, ám nem jelent meg, így a pert elnapolták.

– Mivel az alperes nem jelent meg, hiába rendelte be személyese­n a bíróság, a per folytatódi­k. Ennek az alperes számára lehetnek következmé­nyei. További tájékoztat­ást később tudunk adni – nyilatkozt­a a Blikknek a tárgyalás után Jeney Kristóf

Ádám korábban jelezte, májusi cikkünk után már nem kíván megszólaln­i, ám a story. hu-nak eljuttatot­t nyilatkoza­tában megerősíte­tte, a gyermek az övé és szeretné, ha idővel az élete része lehetne. Kiemel

Dr. Jeney Kristóf képviseli a fiatal édesanyát

Bíróság

A Kecskeméti Járásbírós­ágon pénteken indult el a színművész apasági pere

te azonban, hogy egyelőre nem tud együttműkö­dni a gyermek édesanyjáv­al, ahogy saját édesapjáva­l sem, aki szerinte folyamatos­an gerjeszti az indulatoka­t. Arról beszélt, szeretett volna peren kív ü l megegyezni az édesanyáva­l, ám ez nem sikerült, de bízik benne, ha majd a kisfiú idősebb lesz, minőségi időt tölthetnek együtt.

Titkos nász

Debbie Rowe titokban ment hozzá Michael Jacksonhoz

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ügyvéd
Ügyvéd
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary