Blikk

Egymást okolja Berki haláláért az anyja és Mazsi

▶ Sokan azt hitték, hogy a gyászban öszszefogn­ak, de kitört a családi háború

-

A celeb édesanyja, Júlia szerint menye pokollá

tette a fia életét

BUDAPEST — Sokkoló fordulat! Eddig mindenki úgy tudta, hogy Berki Krisztián május 6-án bekövetkez­ett tragikus halála után az életének két legfontosa­bb asszonya, az édesanyja és az özvegye öszszefogv­a, egymást támogatva fog gyászolni és feldolgozn­i a feldolgozh­atatlant. Ehhez képest kitört a családi háború kettejük között.

A Tények Plusz csütörtök esti adásában beszélt először arról Berki édesanyja, hogy menyét okolja fia haláláért. Júlia megdöbbent­ő dolgokat mesélt a Blikknek arról, miért is romlott meg a kapcsolata a kisebbik unokája anyjával, Mazsival.

– Több mint egy hónapja beszéltünk legutóbb, akkor sikerült végre találkozno­m az unokámmal, aki egy tündér, folyamatos­an mosolygott és beszélt hozzám, persze az ő

Tragédia

Berki Krisztián május 6-án hunyt el, máig tisztázatl­an körülménye­k között

babanyelvé­n. Láthatóan szeret, viszont úgy éreztem, Mazsi nem látott szívesen, ő például leszúrt azért, mert az erkélyen, messze Emmácskátó­l rágyújtott­am – kezdte Júlia, aki szerint Mazsi és fia a halála előtt szinte folyamatos­an vitatkozot­t.

– Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzn­i azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez az állandó harc kettejük között, amit a nő generált, mindenkit tönkretenn­e, mindenkit megviselne lelkileg – sóhajtott Berki édesanyja, aki erősen kritizálta Berki Mazsi viselkedés­ét, szerinte ugyanis a Dancing with the Stars versenyzőj­ének gyásza nem őszinte.

– A k i tényleg, komolyan g yászol, az nem nyaralgat Balin vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem f lörtölget egy buliban valami tévéssel és nem megy el táncikálni a tévébe – jelentette ki lapunknak az édesanya, aki azt is elárulta, a TV2-nek adott interjú után Mazsi felhívta és valósággal sokkolta a szavaival.

– Azt merte nekem mondani az a némber, hogy Krisztián azért halt meg, mert én nem voltam vele a gyerekkorá­ban – csuklott el Júlia hangja, aki azon is megdöbbent, amit Mazsi a Borsnak mondott a tévéműsora után.

„Legyen elég annyi, hogy nem vag yok benne biztos, hog y jó öt let volt részemről, hogy visszahozt­am Krisztián édesanyját az életünkbe. Mert én hoztam vissza őt, előtte már évtizedek óta nem volt a saját gyermekéve­l semmilyen kapcsolatb­an. Krisztián nagyon hálás volt nekem ezért…” – hangzottak Mazsi mondatai, amelyekkel Júlia nem ért egyet.

– Még hogy az ő segítségév­el békültem ki a fiammal... Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt. De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyan

Békített?

Mazsi szerint neki köszönhető, hogy néhai férje kibékült az édesanyjáv­al

is, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőköny­vet? Nekem azt állította, ő sem kérte ki, mert fájna tudni az igazságot, erre a Tényeknek azt mondja, hogy mégis tudja, csak nem akarja nyilvánoss­ágra hozni a gyerekek miatt. Az sem igaz, amit kérdez! – jelentette ki az aszszony, akit az szomorít el a leg jobban, hogy a jelenlegi helyzetben nem teljesülhe­t a fia kívánsága. Berki Krisztián ugyanis azt szerette volna, ha az édesanyja mind a két unokájával jó kapcsolato­t ápol.

– Nag yon szeretem Emmác sk át , de h a a z a ny ja szemében nemkívánat­os személy vag yok, ak kor nehéz lesz vele bármilyen kapcsolato­t is kialakítan­om – sóhajtott szomorúan az asszony.

 ?? ?? Konfliktus
Konfliktus
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary