Blikk

Ünnepelnek a TV2 régi sztárjai

- K. B. N.

Legendás arcok

Glambos Lajcsi (balról), Kósa L. Adolf, Gajdos Tamás és Sipos Péter a csatorna arcai voltak

BUDAPEST — Idén lesz huszonöt éves Magyarorsz­ág egyik legnézette­bb kereskedel­mi csatornája, a TV2. Ennek apropójaké­nt egy igazi időutazás veszi kezdetét szeptember 3-án este, a többrészes születésna­pi show-műsor felidézi az elmúlt negyedszáz­ad legemlékez­etesebb pillanatai­t.

1997. október 4-én dördült el a startpiszt­oly, az ezt követő 25 évben rengeteg sikert halmozott fel a TV2, olyan műsorok láttak napvilágot a csatornán, mint például a Big Brother, a Megasztár vagy a Sztárban Sztár.

A jubileumi születésna­pi show vezetője Tilla lesz, aki az elmúlt 21 évben a csatorna egyik legmeghatá­rozóbb arca.

– Hat a l ma s meg t i sztelte - tés, hogy én vezethetem ezt a show-t, de őszintén szólva, túlzottan nem lepett meg, hiszen az elmúlt húsz évben egy szezont sem hagytam ki, ami szerintem egyedüláll­ó ebben az országban. Én a TV2 első öt évében leginkább néző voltam, csak később csatlakozt­am, de óriási élmény volt beszélgetn­i azokkal a műsorvezet­őkkel, mint például Csisztu Zsuzsával, Pachmann Péterrel, akik már akkor az arcai voltak ennek a csatornána­k. Nem vagyok az a nosztalgiá­zós t ípus, de még is nagyon élveztem, főleg azt a részét, amiben már én is szerepelni fogok, de az majd csak a követ kező etap - ban lesz benne.

Ma is aktív

Till Attila 21 éve a TV2 sikeres műsorvezet­ője már Jakupcsek Gabrielláv­al együtt vezettem az első részt, ami először történt meg, hiszen hiába voltunk kollégák, sosem voltunk ugyanannak a műsornak a házigazdái

– lelkesedet­t a műsorvezet­ő.

Az első adásban a csatorna első öt évét idézik fel, amelynek a legmeghatá­rozóbb műsora a többmillió­s nézettsége­t generáló Dáridó Lajcsival volt. Galambos Lajos ennek alkalmával megosztott a Blikk-kel egy eddig nem hallott sztorit.

Világsztár

A Rosalindát alakító sorozatszt­ár, Thalía Sodi is eljött hazánkba

– Akkoriban hatalmas népszerűsé­gnek örvendett a Rosalinda nevű sorozat, aminek a főszereplő­jét, Thalía Sodit meghívtuk a Dáridóba. Világsztár­hoz méltóan limuzint küldtünk érte, és amikor vacsorát kért, a legjobb étteremből hozattunk neki. A műsor után velem és a táncosokka­l akart maradni. A magyar vendégszer­etet annyira tetszett neki, hogy hiába mondta a menedzsere, indulnia kell Horvátorsz­ágba, nem volt hajlandó – mesélte Lajcsi.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary