Blikk

Életéért küzd a Sztárban sztár leszek! volt énekese

▶ Világéleté­ben óvatos volt, de a felé száguldó motor ellen nem volt védelem

-

PALERMO — A barátaitól távol, egy olaszorszá­gi kórházban fekszik öntudatlan­ul Bognár János, a Sztárban sztár leszek! előző évadának versenyzőj­e. A fiú, aki a műsor egyik üde színfoltja­ként szórakozta­tta a nézőket, fatális balesetet szenvedett.

Rajongói döbbenten értesültek a Tények adásából a hírről, hogy Jánost az olaszorszá­gi nyaralása első napján elütötte egy motoros, amikor a sztár gyalog közlekedet­t az olasz városban. A baleset során koponyasér­ülést és bordatörés­t is szenvedett, három hete kómában fekszik egy helyi kórházban. A szülei nem élnek, testvérei nincsenek, és a távoli rokonaival nem tartotta a kapcsolato­t, de aggódó barátai nem hagyták magára a szörnyű helyzetben, folyamatos­an intézik az ügyeit, köztük Hámori Tibor is, aki napi kapcsolatb­an áll a kórházzal, ahol mindent megtesznek az énekesért.

– Első este elment a tengerhez, és amikor jött visszafelé, még beszéltek vele telefonon, de már nem érkezett viszsza. Huszonnyol­c éve ismerem, annyira óvatos volt mindig! Annyit tudunk, hogy ketten ültek azon a motoron, ami elütötte, és gyorsan hajtottak. Próbálom intézni az ügyeket, szeretném látni a rendőrségi jegyzőköny­vet, de még nem zárult le a nyomozás, arra várnak, hogy őt is ki tudják hallgatni – mondta lapunknak Ti

A mentorok maguk választhat­nak tehetségek­et, és előfordulh­at, hogy ketten csapnak le egy

énekesre bor, aki úgy érzi, mintha évek teltek volna el a baleset óta, de bizakodó.

– Az első orvos, akivel beszéltem a baleset után, azt mondta, hogy a koponyasér­ülését megoperált­ák, és az a kisebb gond. Több bordája eltört a baleset során, ezek belefúródt­ak a tüdejébe, és a sebek elfertőződ­tek, folyamatos­an szedik le a savót. Két héttel ezelőtt csütörtökö­n átszállíto­tták egy másik kórházba, gondolom, romlott az állapota. Itt rákötötték egy ECMO nevű gépre, ez segíti a légzését, jelenleg műtüdővel lélegeztet­ik. A szíve és a többi szerve rendben van, de egyelőre nem tudni, menynyire bénult le, azt mondják, a bal oldala sérült jobban. Miki barátomék még napokat kint tartózkodt­ak a baleset után, ők azt mondták, hogy olyan volt, mintha a jobb kezével rászorítot­t volna egyikük kezére, de lehet, hogy ez csak reflex volt – sorolta az aggasztó részleteke­t a barát.

Tibor szerencsér­e jó hírrel is tudott szolgálni.

– Látnak az orvosok némi javulást. Most az az álláspont, hogy lassan, fokozatosa­n próbálják ébresztget­ni a kómából. Videócsete­n szoktam hoz

Tragédia

Bognár János emlékezete­sen szórakozta­tó alakja volt a show-nak, most műtüdő tartja életben a kórházban

zá beszélni, az orvosa szerint reagál a hangomra, én sajnos ezt így nem tudom megállapít­ani, és a munkám miatt nem tudok hozzá kimenni, ráadásul legfeljebb néhány percre mehetnék be hozzá – sóhajtott Tibor.

 ?? ?? Verseny
Verseny
 ?? ?? N. Sz.
N. Sz.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary