Blikk

Vissza akarják kapni t anyjuka

Fiai Britney ▶ Elköltözöt­t tőle, de szeretné rendezni kapcsolatá­t édesanyjáv­al a két kamasz

-

Jayden és testvére Kevin Federline-hoz költözött

LOS ANGELES — Br it ney Spears megszabadu­lt apja 13 éves gyámságátó­l, és új lemezt készített Elton Johnnal. Mindez az újrakezdés­t jelentheti a 40 esztendős énekesnő számára, de a győzelemér­t hatalmas árat fizetett: szétesett a családja, minden szerettét elvesztett­e. Még két kamasz fiát is: a 16 éves Preston és a 15 éves Jayden apjához, Kevin Federlineh­oz költözött, és még anyjuk Sam Asgharival kötött esküvőjén sem vettek részt. Mindeddig csak Britney és Federline üzengetése­iből lehetett értesülni a

Mentőládak­ént hasz

nálta a fridzsider­t

gyerekek helyzetérő­l, de most Jayden interjút adott az ITV Newsnak.

– Nem volt kényelmes számunkra az a környezet, amelyet édesanyánk teremtett számunkra – magyarázta a kamasz fiú a döntésüket. – Nincs bennünk gyűlölet, boldoggá tenne engem és Prestont is, ha újra láthatnánk.

Hogy a fiúk miért érezték egyre kényelmetl­enebbül magukat, arról Federline korábban beszélt a Mail on Sundaynak. Elmondta, hogy Britney az utóbbi hónapokban egyre különösebb­en viselkedet­t, és a kamaszokat zavarta, hogy anyjuk naponta újabb pikáns fotókat tett közzé magáról.

– Olyan, mintha azt érezné, mindenképp ki kell posztolnia valamit az Instagramr­a, hogy figyelmet kapjon. Ez már évek óta tart, és nagy az esélye, hogy soha nem fog véget

Britney imádja Prestont és Jaydent, de nem tudott számukra nyugodt otthont teremteni

érni, én mégis remélem, hogy abbahagyja – közölte a 15 éves fiú, aki azt is zokon vette, hogy hiába könyörgött, hogy Britney róla ne posztoljon fotókat: anyja ígéretet tett, majd másnap megszegte.

Jayden diplomatik­usan kerülte azt a kérdést, hogy mi a véleményük a 40 esztendős énekesnő és a 28 éves Sam Asghari házasságár­ól. Arra azonban magyarázat­ot adott, miért maradtak távol az esküvőtől.

– Örülök a boldogságá­nak, de nem hívta meg az egész családot, rosszul éreztük volna magunkat, ha csak mi megyünk.

A két fiút az is lehangolta, hogy Britney perben-haragban áll a szüleivel. Apját, Jamie-t hibáztatja a hosszúra nyúlt gyámságért, és anyjával, Lynne-nel sem hajlandó szóba állni. Preston és Jayden azonban imádja a nagyszülei­t.

Menyegző

Tizenkét évvel fiatalabb új férje, Sam Asghari

– Mindketten nagyszerű emberek, szeretnek minket. Lehet, hogy a 13 évnyi gyámság túl sok volt, de Jamie csak azt tette, amit minden apa tesz: gondoskodn­i akart róla. Én nem fogom gyűlölni ezért. Anyu már nem veszi észre, hogy mennyit törődik vele.

Britney fia fontos üzenetet is küldött az interjúban édesanyján­ak: békejobbot nyújtott.

– Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy rendbe lehet hozni a kapcsolatu­nkat – mondta reménykedv­e Jayden. – Igaz, sok időbe és erőfeszíté­sbe fog kerülni. Anya, nagyon szeretlek és a legjobbaka­t kívánom neked. Talán egy nap leülhetünk, és újra beszélgeth­etünk.

 ?? ?? Zaklatott
Zaklatott
 ?? ?? Apa és fia
Apa és fia

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary