Blikk

Egyre több időt tölt Blankával

▶ A rajongók már egy párnak tekintik őket, a rapper azonban még cáfol

-

Junior sokallja a kettejük közti

korkülönbs­éget

BUDAPEST — Mind több közös fotó készül L.L. Juniorról és Dárdai Blankáról, vagyis Brenkáról, melyek azt sejtetik, hogy gyengéd érzelmi szálak fűzik őket egymáshoz. A rapper azonban még mindig tagadja, hog y több van közöttük munkakapcs­olatnál.

Elsőként a Blik k írt arról, hogy a válófélben lévő L.L. Junior egyre közelebbi viszonyt ápol az X-Faktor 2019-es felfedezet­tjével. Akkor a rapper azt mondta, egy közös dal készítése miatt látják egyre gyakrabban a nála 18 évvel fiatalabb énekesnőve­l.

– Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcs­olat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségne­k – fogalmazot­t

Junior csinosnak és tehetséges­nek tartja

Blankát

Junior, akinek a szavaihoz Blanka is csatlakozo­tt.

Egyik barátja azonban lapunknak elmondta, van egy lány a rapper életében, akihez egyre közelebb kerül, és több olvasónk is arról számolt be, hogy látta őket kettesben Blankával.

Azóta jó néhány fotó került fel a Redditre Juniorról és Blankáról, ahogy kettesben ebédelnek a Balatonnál vagy vásárolnak egy főv á rosi szup er ma rketben, a hét végén a Belvárosi Sörfesztiv­álon is lefotózták őket együtt. Emellett Blanka a fellépései­re is elkíséri a rappert, és a megosztott Instagram-posztjaik alapján az is felmerült, hogy együtt nyaraltak Görögorszá­gban.

L apu n k fel kereste Juniort, aki továbbra is tagadta, hogy az énekesnő az új szerelme.

– Nagyon élvezzük és mosolyogva figyeljük, ahogy találgatna­k az emberek arról, mi is van közöttünk. Annyit mondhatok, hogy egy közös dalon dolgozunk, amiben rajtunk kívül mások is részt vesznek, és a héten fog kijönni. Más témában nincs miről beszámolnu­nk – jelentette ki a rapper.

Blanka egyik közeli ismerőse azonban a Blikknek elárulta: a két zenésznek sokkal több közös programja van, mint amennyit a dal felvétele indokolna.

– A mióta ismerik eg ymást, nagyon sok időt töltenek együtt. Már akkor is gyakran találkozta­k, amikor Blankának még megvolt a párja, de amióta szakította­k, tovább sűrűsödtek a randik. Blanka nem búslakodot­t a véget ért kapcsolata miatt, pedig több évig tartott és hosszú távra terveztek. A párja, Csongor azonban rendkívül nehezen tette túl magát a szakításon – mesélte informátor­unk.

 ?? ?? Indok
Bók
Indok Bók
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary