Blikk

Étterme teraszáról rálát Shane Tusup Szabó Zsófi házára

▶ Együtt választott­ák a helyet, a férfi a szakítás után sem hagyja veszni az ötletet

-

Shane Tusup egy befektető segítségév­el indíthatja el a ko

moly vállalkozá­st

TÖRÖKBÁLIN­T — Meglepő információ jutott a Blikk birtokába: Törökbálin­ton, a Tükörhegye­n lévő bevásárlók­özpontban nyit éttermet Shane Tusup. Úgy tudjuk, a vendéglátó­helyről korábban egykori jegyesével, Szabó Zsófival együtt kezdtek el álmodozni, ám az üzletbe végül az amerikai edző már volt párja nélkül vág bele.

Az egykori álompár tagjai kapcsolatu­k alatt nemcsak a közös jövőt, esküvőt és családot, hanem

több közös vállalkozá­st is terveztek, köztük egy éttermet is, közvetlenü­l Zsófi házának szomszédsá­gában. A Blikk információ­i szerint közösen született minden ötlet, amit el is kezdtek együtt megvalósít­ani.

Úgy tervezték, hogy a műsorvezet­ő Amerikában élő öcscse, Gyuszi viszi majd a helyet, hiszen nagy vendéglátó­s tapasztala­ttal rendelkezi­k. Ő emiatt haza is költözött.

Bár a műsorvezet­ő és az edző májusba n sza k ítot t, Shane úgy döntött, egyedül valósítja meg kettőjük álmát, és belevág a vendéglátá­sba. Az edző nagyon szerette Zsófit, az étteremmel talán ennek a szerelemne­k is méltó emléket akar állítani. Lapunk megtudta, hogy Törökbálin­t elit környékén, a Tükörhegyi Bevásárlók­özpont felső szintjén nyílik majd az egyedi és exkluzív vendéglátó-komplexum, amelyben nemcsak étterem, hanem többek között cukrászda, bár és kávézó is megtalálha­tó majd. A belső, nagyjából 1000 négyzetmét­eres helyiséghe­z egy hatalmas terasz is tartozik, ami arra a lakóparkra néz, ahol Szabó Zsófi is lakik.

– Tavasszal többször is láttam Shane-t és Zsófit, amint

Otthont ad

A törökbálin­ti bevásárlók­özpont felső szintjét foglalja majd el az exkluzív étterem

Kilátás

A készülő étterem teraszáról kiválóan rálátni arra a lakóparkra, ahol Zsófi is lakik az üzlethelyi­ségeket nézegették. Azért tetszett meg nekik ez a bevásárlók­özpont, mert közel van Zsófi házához.

Azt hittem, miután szakította­k, az étteremből nem lesz semmi, de úgy tűnik, Shane szeretné megvalósít­ani a terveiket. Többször járt már itt az elmúlt hetekben egyedül is intézkedni – mesélte ottjártunk­kor a bevásárlók­özpont egyik alkalmazot­tja.

Bár a helyi lakosok még nem tudják pontosan, hogy ki áll a város legújabb étterme mögött, a legnagyobb titokban már elkezdődte­k az előkészüle­tek. Úgy értesültün­k, a vállalkozá­st Shane egy vagyonos befektető se

A hatalmas üres helyiségbe­n már gyűlnek az eszközök, úgy tudjuk, még ebben a hónapban kezdődhetn­ek a munSzabó Zsófi korábban jegyben is járt az amerikai edzővel, úgy tudjuk, az étterem gondolata közös terv volt, amelyet romba döntött a

szakítás kálatok

gítségével indítja majd el, akivel nagyjából két hónappal ezelőtt alá is írták a bérleti szerződést,

és még ebben a hónapban megkezdődi­k a beruházás. A még üresen, burkolat nélkül álló helyiségek­ben 1-2 héten belül megkezdődh­etnek a munkálatok.

Kerestük Shane Tusupot, de nem kívánt nyilatkozn­i a későbbi terveiről, míg Szabó Zsófi lapzártáig nem válaszolt a kérdéseink­re.

 ?? ?? Készül
Készül
 ?? ?? Terv
Terv
 ?? ??
 ?? ?? Bátor
Bátor

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary