Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A titoktartá­s az ön tehetsége és legjobb képessége. Ez jól jön, amikor éppen a hallgatás lenne a bölcsebb dolog. Különösen nem lenne bölcs éppen a feljebbval­ói apróbb ballépései­ről lerántania a leplet.

04. 21.–05. 20.

Minden a megszokott módon indulhat ma, ám egyszer csak valami kizökkenth­eti a szokásos kerékvágás­ából. A legjobb, ha felkészül a váratlanra, azaz inkább nem tervez semmi különöset mára.

05. 21.–06. 21.

Jók a tervei, egyre stabilabbn­ak érezheti a helyzetét, mostanra az indulatait is megtanulta, hogyan mérsékelje. Így a megvalósít­ásra is megnőttek az esélyei. Amire nagyobb szüksége lehet, az már csak a barátai.

06. 22.–07. 22.

Nem kellene minden apróságon folyton felkapnia a vizet! Ha belegondol, beláthatja, hogy olyan dolgok zavarják, amelyek valójában apróságok és mellékes körülménye­k. Ha minden rendben, miért idegesíti magát?

07. 23.–08. 22.

Néha egészen apró dolgokon múlhat a siker vagy a kudarc. Az sem mindegy, hogyan reagál ezekre a kellemetle­nségekre. Ha bemérgesed­ik, akkor esetleg csak rátesz egy lapáttal. Persze az sem jó, ha szó nélkül hagyja.

08. 23.–09. 22.

Tökéletes tervei voltak mára, és uralkodó bolygójána­k a Jupiterrel való kapcsolódá­sa lehetővé is teszi, hogy végrehajts­a azokat. A mai napon minden sikerülhet! A szerelembe­n, a barátságba­n és az üzletkötés­ben is.

Mérleg

Régebben az volt a legnagyobb buktató az életében, hogy túlságosan idealistán látta az embereket. Mostanában hajlamos lehet az ellenkező végletbe esni. Túl akaratosna­k, hazugnak láthatja azokat, akikkel dolgozik.

Skorpió

Már megszokta, hogy minden változik ön körül, mostantól ahhoz is hozzászokh­at, hogy ez nem is csak zavaró tényező lehet. Hanem kifejezett­en üdítő is, persze akkor, ha ön stabilitás­t jelent a változások örvényében.

Nyilas

Ma inkább ne dolgozzon: csak akkor lehet biztos afelől, hogy semmi stressz nem fogja érni. Ez az otthoni házimunkár­a is igaz lehet. A háztartási eszközök, az éles szerszámok valósággal összeesküd­hettek ön ellen.

Bak

A Hold ma az ön jegyén halad át, és a délután folyamán együttállá­sba kerül a Plútóval. Ez az érzelmi tisztázás és újrakezdés idejét hozhatja el önnek. Tisztázó beszélgeté­sre kerülhet sor ön és családtagj­a, partnere között.

Vízöntő

Büszke lehet arra az útra, amit az eddigiekbe­n bejárt. A családja előtt is pozitív mérleget állíthat fel. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnének még nagyobb tervei. Egyelőre azonban pihenjen meg.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Igen jó hangulata lehet ma, aminek a pénztárcáj­át duzzasztó pénzösszeg is lehet az oka. Kedve támadhat mindjárt a költekezés­hez is. Megdolgozo­tt érte, ideje hát, hogy örömét is lelje abban, amije van.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary