Blikk

El akart válni a fiam

▶ Júlia szerint a gyermeke beleroppan­t házassága megromlásá­ba

-

BUDAPEST — Bár már négy hónapja elhunyt Berki Krisztián, az egykori főpolgárme­ster-jelölt körül azóta is forr a levegő. Egyes szomszédai állítják, az izomceleb házassága az utolsó időszakra anynyira megromlott Renátával, becenevén Mazsival, hogy veszekedés­eiktől zengett a ház, míg mások állítólag azt mondták, fizikailag is bántalmazt­a kislányuk édesanyját. Mint azt a Blikk megírta, Berki május 6-ai halála előtt két nappal Mazsi rendőröket hívott egy vita után. A szomszédok szerint az is előfordult, hogy Krisztián kezet emelt feleségére. A Bors információ­i szerint az egyik ilyen esetnél az egykori Fradi-vezér édesanyja is jelen volt. Mayer Júlia azonban lapunknak cáfolta ezt.

– Ez nem igaz, a fiam soha nem ütötte meg Mazsit. Ez a nő összevissz­a hazudozik, amiből már nagyon elegem van. Hagyják békében nyugodni a gyerekemet! Nem fogom engedni, hogy bemocskolj­ák a nevét! – fakadt ki lapunknak Berki édesanyja, aki minden reggel rettegve néz körül az interneten, hogy aznap milyen hírek jelentek meg elhunyt fiáról, akinek

hiánya még most is feldolgozh­atatlan a számára.

Júlia asszony tudott arról, hogy fia házassága az utóbbi egy évben megromlott, de K risztián mindezt szégyellte, nem akarta a nyilvánoss­ág elé tárni a gondjaikat.

– Az elején tényleg nagyon szerették eg y má st, de amikor Mazsi terhes lett, minden meg változott. Foly ton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedet­t vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott.

A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is – magyarázta Júlia asszony, aki azért döntött úgy, hogy kitálal fia házasságár­ól, mert úgy érezte, Mazsi az utóbbi időben nem viselkedet­t vele tisztesség­esen.

– Nag y jából eg y hónappal ezelőtt találkozta­m vele és az unokámmal, és nagyon nem tetszett az a stílus, amit megengedet­t magának velem szemben. Azok után, amiket ott mondott, már nem tudtam tovább magamban tartani mindent. Meg fogom védeni a fiamat a halála után is, még ha emiatt egy jó darabig nem is láthatom Emmácskát.

Az unokámmal szeretném tartani a kapcsolato­t, de erre a nőre nem vagyok kíváncsi – mondta Júlia, hozzátéve, Krisztián idősebbik lányának édesanyjáv­al, Pamelával szerencsér­e jó viszonyt ápolnak. – Ő mindenben készséges, akkor beszélhetü­nk vagy láhatom Natikát, amikor csak akarom.

 ?? ?? Védi Júlia besokallt, úgy döntött, nem hagyja, hogy besározzák a fia nevét Kapcsolat Édesanyja szerint Berki Krisztián jó ideje boldogtala­n volt a felesége, Mazsi mellett, csak a kislányuk, Emma miatt küzdött a házasságér­t
Védi Júlia besokallt, úgy döntött, nem hagyja, hogy besározzák a fia nevét Kapcsolat Édesanyja szerint Berki Krisztián jó ideje boldogtala­n volt a felesége, Mazsi mellett, csak a kislányuk, Emma miatt küzdött a házasságér­t
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary