Blikk

Kamarás Norbert: Éjjel-nappal vidék!

- K. N.

ABASÁR — Az Éjjel-nappal Budapest szerelmesp­árja, a Lalit alakító Kamarás Norbert és Kármán Odett vidékre költözött, ahol hatalmas munkálatok­ba kezdett. Otthont teremtenek, amit saját kezűleg már el is kezdtek felújítani.

Az RTL II napi sorozatána­k főszereplő­i, Lali és Odett, miután kiderült, hogy tíz év múltán véget ér a produkció, úgy döntöttek, leköltözne­k Norbi szüleihez. – Egyébként is rengeteget jártunk haza Odett-tel, mert itt lakik az egész családom, a keresztfia­m és a barátaim többsége is. A szüleim kicsinosít­ották nekünk a gyerekkori lakrészeme­t, ahova nagyon jó érzés volt visszatérn­i, pláne Odetttel – újságolta Norbi, aki egy éve a szülei házától pár méterre telket vásárolt. – A családom ebben az utcában lakik, így amikor megtudtam, hogy az utolsó ingatlan, közvetlenü­l a hegy lábánál eladó, megvettem, mondván, jó lesz majd valamire.

A sorozatszt­ár azt tervezte, szakembere­kre bízva rendbe hozatja a növényekke­l benőtt kertet, ledózerolt­atja a rajta lévő romos házat, és újat építtett a helyére. Tervei azonban hamar megváltozt­ak.

– Miután hazaköltöz­tünk, egyre több időt töltöttünk a telken, és elkezdtük rendbe hozni a kertet, amiből már minden fát, bokrot kiszedt ün k. A zóta is minden szabadidőn­ket ott töltjük Odetttel, és végül úgy döntött ünk, a házat is megt a r t ju k . E lkezdtük k icsinosíta­ni és egy ismerős seg ítségével az áramot is bevezet t ük. Nag yon szeretünk itt lenn i, a ba rátok k a l és a családdal itt tartjuk a szülinapok­at, együtt sütögetünk, bográcsozu­nk – mesélte Norbi. Bár imádják a vidéki létet, egy év múlva visszakölt­öznek a fővárosba, hiszen a munkájuk oda köti őket.

 ?? ?? Új élet Az Éjjel-nappal Budapestbe­n feltűnt fiatalok, Kamarás Norbert és Kármán Odett
Abasáron vettek telket
Új élet Az Éjjel-nappal Budapestbe­n feltűnt fiatalok, Kamarás Norbert és Kármán Odett Abasáron vettek telket
 ?? ??
 ?? ?? Átcuccolta­k A sorozat Laliját alakító Norbi családjáho­z költöztek, és a közelben fel is újítanak egy házat, amelyet ki szeretnéne­k adni
Átcuccolta­k A sorozat Laliját alakító Norbi családjáho­z költöztek, és a közelben fel is újítanak egy házat, amelyet ki szeretnéne­k adni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary