Blikk

Jürgen Klopp tartalékos Liverpooll­al várja a BL-rajtot

- Blikk-összeállít­ás

Jürgen Klopp keretéből kilenc játékos

sérült

NÁPOLY — Komoly nehézségek miatt aggódik Jürgen Klopp, az idei Bajnokok Ligája-döntőt elvesztő Liverpool csapatában összesen kilenc futballist­a küszködik sérüléssel a Napoli elleni találkozót (Sport1, 21) megelőzően. A szezont visszafogo­ttan kezdő liverpooli­aknál különösen a középpályá­n nagy a gond, Jordan Henderson, Naby Keita, Alex OxladeCham­berlain, Thiago Alcantara és Fabio Carvalho sem százszázal­ékos. A német menedzser a BL szerdai találkozój­a előtt csak vakarhatja a fejét, milyen csapatot küld pályára a nápolyi mérkőzésen.

– Keitának és Oxlade-Chamberlai­nnek izomproblé­mái vannak, és Calvin Ramsay sem bevethető – mondta Klopp.

A Liver poolnak szük sége is lesz mindenkire, ha feledtetni kívánja a szezon rajtját: a csapat hat bajnokijáb­ól kettőt nyert meg, kilenc pontjával pedig csak hetedik a Premier League tabelláján.

Ugyanakkor a Napoli szurkolói is aggódhatna­k, az olasz gárda keddi bejelentés­e szerint ugyanis sérült a nigériai ász, Victor Osimhen. Az öt bajnokin két gólt szerző támadó izomhúzódá­st szenvedett, játékáról csak a meccset megelőzően döntenek.

„ A társaitól külön készült A Bajnokok Ligája keddi takedden egy sérülés miatt” – kölálkozói lapzárta után értek vézölték a nápolyiak. get.

Bajnokok Ligája-csoportkör, 1. forduló, kedd

Ajax–Rangers Napoli–Liverpool

Sport1, 18.45 Sport1, 21.00

Atlético Madrid–Porto FC Bruges–Bayer Leverkusen 21.00 21.00

Barcelona–V. Plzen Inter–Bayern M.

Sport2, 21.00 M4 Sport, 21.00

E. Frankfurt–Sporting CP Sport2, 18.45 Tottenham–O. Marseille AMC, 21.00

 ?? ?? Kilenc
Kilenc

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary