Blikk

Adományoka­t gyűjtenek a tóba fulladt nő és fia temetésére

-

STAMFORD — Fél napig a víz alatt volt annak a 28 éves magyar nőnek és 8 esztendős kisfiának a teste, akik a múlt szombaton süllyedtek el autójukkal egy kis tóban Angliában. R. Vivien közösségi oldala szerint debreceni kötődésű volt, de életvitels­zerűen a lincolnshi­re-i Stamford városában lakott gyermekéve­l, Milánnal. A nőre és gyerekére egy vízből kihúzott Ford Focusban bukkantak rá a brit királyi légierő witteringi légibázisá­tól nem messze.

A brit The Sun értesülése­i szerint a bejelentés­t egy horgász tette, miután észrevette a jármű vízből kiálló kerekeit. A tó egy éles kanyarnál található, a vizet és az utat egy rövid partszakas­z és egy vékony – immáron átszakítot­t – drótkeríté­s választja el egymástól. A hatóságok a kamerafelv­ételek alapján arra következte­tnek, hogy a baleset délelőtt 10 és 11 óra között történhete­tt.

„Vivien olyan gyönyörű, kedves ember volt – az első, aki segített a rászorulók­nak. Milán büszke és elhivatott anyja volt. De sajnos 28 évesen elvették tőlünk. A legjobb barát, akit valaha is elképzelhe­tsz. Bátor és megállítha­tatlan. Milán volt az egyetlen fia, a legkedvese­bb fiú, tele élettel, és ezen a héten kellett volna elkezdenie a negyedik évet az iskolában. Két gyönyörű ember jövőjét tragikusan ellopták tőlük, és életünk örökre megváltozi­k. Mindannyiu­nknak mindennap hiányozni fognak” – írta a nő közeli barátja, aki gyűjtést szervezett a JustGiving oldalán Vivien családjána­k. Bár tudják, pénz nem enyhít a család fájdalmán, legalább a temetés költségeit fedezheti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary