Blikk

Terápiakén­t tekint a táncra Mazsi

► Berki Krisztián özvegye hiszi, a Dancing with the Stars lesz a gyógyír

-

BUDAPEST — Bombaként robbant a hír, hogy a TV2 Dancing with the Stars című táncos show-műsorában Kulcsár Edina helyett a május elején elhunyt Berki Krisztián özvegyét, Renátát, azaz becenevén Mazsit láthatjuk majd Bonyhádi Ferenc oldalán.

Az üzletasszo­ny a terápia részeként tekint a szereplésr­e, a táncra, bízik benne, segít a gyász feldolgozá­sában.

„A táncra most mint egy terápiás eszközre tekintek. Hogy ez jó lesz nekem. Ebben fogok tovább gyógyulni és ezen keresztül fogom a

gyászomat megdolgozn­i. Ez egy más tánc lesz a lelkemben. De a mozgáson keresztül fog a lelkem és a testem új formát ölteni” – írta a közösségi oldalán az özvegy, aki bízik abban, hogy Krisztián fentről figyeli majd.

„A tánc kifejezi az érzelmeink­et, és azt gondolom, hogy ez nekem nagyon jól jött. Hiszek a jelekben, hiszek a sorsban, és hiszem azt, hogy minden okkal történik. Min agyonszere­ttünk Krisztiánn­al táncolni. Fentről fog figyelni, vigyázni rám” – mondta Mazsi bizakodva a TV2-nek adott interjúban. A fiatal özvegyet azonban rengetegen támadták amiatt, hogy szerepet vállalt a szórakozta­tó műsorban a gyász közepette, sőt még Krisztián édesanyja is keresetlen szavakat intézett a Blikk hasábjain kisebbik unokája édesanyjáh­oz.

– Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin vagy utána Siófokon, nem jár-kel rihegve-röhögv e ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe – jelentette ki lapunknak nemrég az édesanya.

Megkerestü­nk egy gyászterap­eutát, aki elárulta lapunknak, hogy a gyász feldolgozá­sa teljesen egyéni, személyisé­gtől, körülménye­ktől is függhet, hogy ki miként dolgozza fel a személyes tragédiájá­t. Kétségtele­n ugyanakkor, hogy a társastánc egy rendkívül intim mozgásform­a, Mazsi csütörtökö­n meg is mutatta a közösségi oldalán, mi ként fest majd táncruhába­n Bonyh ád i Fe - renccel, ak i szorosan ölel i a friss fényképen.

–A tá nc eg y csodálatos, felszabadí­tó dolog, de olyan érzelmek is a felszí n re kerülhetne­k, amelyekről nem is tudu n k . Nag yon fontos, hogy mindenki másképpen éli meg a gyászt. Van, aki rögtön más karjaiba veti magát, mert valahogy k i kell bírni, és ezt látja a legjobb megoldásna­k. Akad, aki úgy érzi, a tánc lesz a terápiája. Nem törvénysze­rű, hogy ideális lesz a gyá szfeldol - gozás módja, előfordul, hogy csalódásba torkollik, mert az egyén nem áll készen. Eg y i degen fér f i ér i ntése vissza tud üt n i p é ldául – árulta el a Blikknek a neve el ha l lgatását kérő szakértő.

Blikkinfor­máció

 ?? ?? Páros Berki Krisztián özvegye, Mazsi Kulcsár Edina helyére ugrik be a Dancing with the Starsba, Bonyhádi Ferenc lesz a partnere
Páros Berki Krisztián özvegye, Mazsi Kulcsár Edina helyére ugrik be a Dancing with the Starsba, Bonyhádi Ferenc lesz a partnere

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary