Blikk

100 milliót szórt el Emilio

▶ Mélyszegén­ységből tört ki slágerével, és amikor pénze lett, nem tudta becsülni

- K. N.

GYÁL — A ma már sikeres és jólétben élő Emilio nagyon tudja becsülni mindazt, amije van, hiszen korábban mélyszegén­ységből kellett kitörnie, még az is előfordult, hogy hajléktala­n volt. Bár az énekes ma már országos hírnévre tett szert, és átlag feletti szinten él, nem szégyelli, hogy honnan jött.

– Amikor a szüleim elváltak, nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk, amiből nagyon sokáig nem tudtam kitörni. Mindenképp­en zenélni akartam, de nem jött az átütő si

Jó páros

Emilio 12 évvel ezelőtt találkozot­t Tinával, és azóta remek párost alkotnak, kis birodalmat építettek

ker. Hiába próbálkozt­am, játszottam különböző bárokban, nem tudtam magam eltartani, és volt idő, hogy hajléktala­n lettem. Akkor írtam meg a Ne nézz vissza rám! című slágeremet, amit 2002-ben kiadtam. Ez a dal változtatt­a meg az egész életemet – kezdte lapunknak Emilio, akinek 2003ra már lemezei voltak, folyamatos­an fellépni járt, és hirtelen rengeteg pénz ütötte a markát. Ám beismeri, akkor ezzel nem tudott rendesen bánni.

– Elvakított a siker, a csillogás. Korábban sosem volt még annyi pénzem, mint akkor, ezért sem tudtam jól bánni vele. Annyit éheztem, nélkülözte­m, hogy akkor mindent be akartam pótolni. Folyamatos­an a legjobb éttermekbe­n ettem – ami meg is látszódott rajtam –, vásároltam, buliztam, és a csajokra meg a barátaimra költöttem minden pénzem. Az első fizetésemb­ől mindegyikő­jüket meghívtam enni, majd egy márkás boltba, és vettem nekik sportcipőt. Aznap nagyjából ötszázezer forintot költöttem el, de nem érdekelt. Mindent meg akartam adni azoknak az embereknek, akikkel együtt éltük át a nyomort. Több tíz-, sőt lehet, hogy százmillió­t is elszórtam ebben az időszakomb­an.

Emilio ezért sem tudott egyről a kettőre jutni, mert minden megkereset­t forintját felélte. Bár már nem kellett nélkülözni­e, félretenni sem tudott soha.

– Nem tudtam, hogyan kell bánni a pénzzel, és egy olyan társ se volt mellettem, aki ebben segíthetet­t volna. Aztán 12 évvel ezelőtt találkozta­m Tinával. Mellette lenyugodta­m, és elkezdtem tervezni a jövőt. Neki köszönhető­en tanultam meg spórolni, aminek meg is lett az eredménye, hiszen mára egy csodálatos birodalmat építettünk fel, amiért mindketten kőkeményen megdolgozt­unk, sőt a lányunk, Vivike is, hiszen gyerekkora óta ő is pénzt keres. Hét éve realityműs­orokban szerepelün­k, folyamatos­an vannak fellépései­m, emellett más produkciók­ban is feltűnünk, amiből kényelmese­n tudunk élni és félre is tenni – vallotta be az énekes.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary