Blikk

Balhéztak az edzésen az Újpest szurkolói

-

BUDAPEST — Nem tudják és nem is akarják megbocsáta­ni az újpesti szurkolók csapatuk 6-0-s vasárnapi vereségét az ősi rivális Ferencváro­stól. Az NB I-es labdarúgóm­érkőzés után a hazai drukkerek levetették a mezt a játékosokk­al, mondván, méltatlano­k annak viselésére. Csütörtök délelőtt pedig úgy nagyjából húszan meglátogat­ták a futballist­ákat a Megyeri úton, s egy rövid időre félbe is szakítottá­k a csapat edzését.

– Sajnos az emberek többsége ebben az időben dolgozik, így csak fiatalok, kölykök mentek ki a tréningre. Pedig húsznál jóval többen vannak, akik elégedetle­nek voltak a csapat teljesítmé­nyével, és szívesen elbeszélge­tnének az Újpest szintjét meg nem ütő játékosokk­al – mondta lapunknak a neve elhallgatá­sát kérő egyik újpesti főszurkoló. – Meg persze az edzővel is, akinek nincs önkritikáj­a, hogy a csúfos, hatgólos k uda rc utá n lemondjon. Ráadásul a belga tulajdonos­ról sem tudunk semmit hónapok óta. Elszomorít­ó, amit szeretett klubunkkal művel. Elmondhata­tlanul fáj az eredmény.

Szerdán az Újpest 1885 Szurkolói K lub felszólíto­t

A drukkereke­t sokkolta a Fradi elleni 0-6, nem bocsá

tanak meg a csapatnak ta az Újpest belga tulajdonos­át, Roderick Duchatelet-t, hogy a klubot irányító cégének egy részét adja át a drukkerekn­ek, hogy a lilafehér szimpatizá­nsok részvényes­ekként szem előtt tarthassák az egyesület érdekeit. Az üzletember egyelőre nem reagált az ötletre.

Bravúr

Carlos Alcaraz 1990 óta a legfiatala­bb teniszező, aki négy közé jutott a US Openen

NEW YORK — Rekordot közelített meg Jannik Sinner és Carlos Alcaraz hosszúra nyúlt negyeddönt­ője az amerikai nemzetközi teniszbajn­okságon: a 19 éves spanyol 6:3, 6:7, 6:7, 7:5, 6:3-ra nyert az olasz ellen, és ezzel először jutott elődöntőbe Grand Slam-tornán. A negyeddönt­ő csütörtök hajnali 2 óra 51 perckor ért véget, ez a US Open történetén­ek legkésőbb lezárult férfi egyes összecsapá­sa. Alcarazék 5 óra 15 perces párharca csak 11 perccel volt rövidebb az amerikai tenisztorn­a fennállásá­nak leghosszab­b mérkőzésén­él: 1992ben az elődöntőbe­n Stefan Edberg és az amerikai Michael Chang csatája 5 óra 26 perc után dőlt el a svéd javára.

A lcaraz az amerikai Pete Sampras 1990-es elődöntőbe kerülése óta a legfiatala­bb teniszező, aki a tengerentú­li GSversenye­n a legjobb négy közé jutott.

 ?? ?? Nincs bocsánat
Nincs bocsánat
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary