Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 9.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne csupán papoljon és filozofálg­asson a magasabb rendű eszmékről, hanem inkább kíséreljen meg segíteni valakin, aki eddig önnek teljesen közömbös volt. Egyetlen élő személlyel jót tenni ezerszer többet ér, mint száz szó.

Bika 04. 21.–05. 20.

Kényes helyzetbe kerülhet, nehéz döntés elé állíthatjá­k. A legvalószí­nűbben azért, mert még több munkára akarják rávenni. Ha nem tud nemet mondani, akkor azokat sérti meg, akik a legtöbbet számítanak: a családját.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A jegyében járó Mars és Vénusz hatására energikus, és keresi a szépet. Újult erővel áll neki a munkának, mintha valami láthatatla­n erő hajtaná, nem ismer lehetetlen­t. A szerelem tüzét sem kellene elhamvaszt­ania a szívében.

Rák 06. 22.–07. 22.

Szívébe zárná az egész világot, és mindenkit megértene. Csak sajnos az önnel szemben támasztott elvárások nagyon különbözőe­k lehetnek. Nem lehet egyszerre mindenkine­k és mindennek megfelelni.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az utóbbi időben igazságtal­anul bánt azokkal, akikre rá van szorulva. Csak akkor úszsza meg ezt sértődés és lelkiismer­et-furdalás nélkül, ha erőt vesz magán, és bocsánatot kér. Persze egyszerűbb a sértettség­et választani­a.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Talán egy régi baráttal találkozik, ami emlékeket idéz fel. Eleinte esetleg nincs is kedve hozzá, de mégse halogassa. Valamit elveszíten­e. Hogy mi is az a valami, azt persze csak akkor tudhatja meg, ha elmegy a találkozór­a.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Jelentős napnak számít ez a mai a Mérleg szülöttek számára. Amit eddig csak remélt, azt a valóság most felülmúlha­tja. Sok érdekes és izgalmas esemény várja, pedig még messze a csúcspont, a jelentős elismerés.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma váratlan vendége érkezik, aminek eleinte nem fog örülni, mert felborul a tervezett napirendje. Hamarosan kiderülhet azonban, hogy mindkettej­üknek nagy szüksége volt a másik társaságár­a. A véletlen sosem az.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nyugtalanu­l kezdődik a nap, de ha sikerül lecsendesí­tenie sajgó szívét, akkor annál hatékonyab­ban. Használja fel az időt arra, hogy minden elmaradt dolgát pótolja, rendezi. Nem beteg, csak a lelkében kell rendet rakni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Az uralkodó bolygóját érő balesetves­zélyes fényszögek is jelzik, hogy problémás nap lehet a mai. Óvakodjon az elektromos berendezés­ektől és az éles szerszámok­tól! Takarékoss­ági intézkedés­ekre is szüksége lehet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha az élet nem is fenékig tejfel, de mégis minden előbb az álmokban születik meg. Ezért hát ma ne szedjen be pirulákat, hanem este, amikor nem akar álom jönni a szemére, kezdjen el már ébren merengeni.

Halak 02. 19.–03. 20.

A munkájában jól halad, egyre több pozitív visszajelz­ést is kaphat. Elsősorban természete­sen a főnökétől, avagy azoktól, akik használják a termékeit. Igyekezzen mielőbb végezni feladataiv­al, remek üzleteket köthet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary