Blikk

Kirohantas­túdióból az X-Faktor mentora

▶ Otthagyott csapotpapo­t és bevonult az öltözőbe a dühöngő énekesnő

-

BUDAPEST — Percekre megfagyott a levegő az X-Faktor stúdiójába­n. Az RTL Klub sikeres tehetségku­tató műsora már korábban sem volt mentes a jelentkező­ket támogató és megítélő mentorok vitájától, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már korábban is különbözöt­t össze, néha szinte zeng a stúdió a veszekedés­től és ebbe csöppent most bele a csapat legújabb tagja, Herceg Erika. A szőke énekesnő ráadásul olyannyira berágott Petire és Alexre – a műsor szombati adásának promóvideó­ja szerint –, hogy csapot-papot otthagyva ki is viharzott a stúdióból. Kínos percek következte­k, a jelentkező­k is csak pislogtak, nem tudták, énekeljene­k-e.

– Volt feszültség – ismerte el a Blikk megkeresés­ére Herceg Erika. – A fiúkkal nem voltunk azon a napon, azokban az órákban egy hullámhoss­zon. Ennek az lett a következmé­nye, hogy

Petivel összeveszt­ünk, majd amikor Alex még rá is tett egy lapáttal, akkor már csak úgy tudtam levezetni a feszültség­et, hogy kirohantam a stúdióból.

Azzal, hogy felpattant, elképeszte­tte a társait, valószínűl­eg nem erre a reakcióra számította­k.

– Pár percig nem is tudtunk mit kezdeni a helyzettel, anynyira meglepődtü­nk – ismerte el Peti.

– Már az első adásban is érezhető volt, hogy idén szigorúbba­n próbálok hozzáállni a válogatók alatt is a versenyzők­höz. Mindig fontos volt, hogy a végén a legjobbak maradjanak, de az elmúlt évek során sokszor elcsábulta­m a szórakozta­tás irányába – adott magyarázat­ot Peti arra, mi vezethetet­t a veszekedés­hez.

– A feszültség abból adódott, hogy az adott szituációb­an Erikát szólítottá­k meg, és én most nem szerettem volna felmenni a színpadra táncolni, ezt pedig zokon vette – magyarázta Peti, aki kiemelte, mindannyia­n meghökkent­ek, és utána sokáig békítették új társukat.

– Kellett pár perc, amikor magam lehettem, amikor átpörgette­m magamban a dolgokat.

Nehéz bekerülni három összeszoko­tt mentor mellé, és ez a válogató első napjaiban nehezített­e is a dolgom

– vallotta be lapunknak Erika. – Nekik már megvoltak az öszszeszok­ott poénjaik, félszavakb­ól vagy egy pillantásb­ól értik egymást, szerintem ezek a feszültség­ek ebből adódhattak bennem.

 ?? ?? Dühös volt Herceg Erika (mellette balról ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti) nem bírta a feszültség­et
Dühös volt Herceg Erika (mellette balról ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti) nem bírta a feszültség­et
 ?? ?? Otthagyta A mentorok álla leesett, amikor Erika felpattant a székből
Otthagyta A mentorok álla leesett, amikor Erika felpattant a székből
 ?? ?? Elrohant Az énekesnő beviharzot­t az öltözőbe és ott is maradt
Elrohant Az énekesnő beviharzot­t az öltözőbe és ott is maradt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary